Nyheter Historisk matchdag: IK Brage - Säffle SK 2021-06-06 Historisk matchdag: IK Brage - Säffle SK
2021-06-06   Skrivet av:

Idag är det en historisk dag, vi säger grattis Sverige på nationaldagen, för idag spelar IK Brages damlag sin första match på över 30 år.

Idag, söndag, kl.15:30 sparkar vi igång på riktigt hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen.

 

Arenan öppnar 15:00 och du går in via södra Huvudentrén – Entré kostar 50kr – Betalning sker via kort eller swish i entrén (vi tar ej kontanter). Enligt de restriktioner som ligger så har vi ett maxtak på 500 personer som får möjlighet att se denna historiska match på Vallen.

 

Du som säsongskortsinnehavare kommer självklart in på matchen, då båda våra representationslags hemmamatcher ingår i säsongskortet.

 

Vi kommer att ha kiosk och toaletter öppna.

 

För dig som inte kan se matchen på plats på Vallen kan se den via Spiideo-stream här: https://play.spiideo.com/games/e18d2f8e-2a8e-4b73-978f-dcc609e2a95f

 

Bragetränaren Fredrik Bengtsson sa såhär inför dagens match när vi pratade med honom tidigare i veckan:

– Glädje alltså. Att få den här specifika första matchen, att få en premiär på hemmaplan. Lägg därtill att det också finns möjlighet att få lite åskådare här på besök, så är det en fantastisk härlig känsla man ska gå ut med och ta sig an den här matchen.

 

 

Du kan stötta oss lite extra genom att köpa stödbiljett. Hittills har vi sålt 54st och du som stödbiljettsköpare har även chans att vinna fina priser i vår utlottning – Swisha 50kr per biljett till 123 079 81 24 – Märk: IKB Stöd

 

Varmt välkomna till Vallen – Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.