Nyheter 2013-11-02 Inför Brage-Varberg Inför Brage-Varberg
2013-11-02   Skrivet av:

Idag är det sista Superettamatchen på länge för IK Brage. Alla med grönvitt hjärta – ta er till Vallen och ge ett sista stöd för i år.

 

Dagens match kan bli en riktig rysare. Varberg har precis allt att spela för och är näst intill piskade att vinna. De ligger för närvarande på kvalplats men kan i värsta fall (sett med deras ögon) hamna på plats 15 och därmed få göra sällskap med IKB ner till div 1.

Så här ser det ut inför slutomgången: De fyra sista lagen i tabellen möts i två av matcherna och Landskrona, som ligger strax ovanför kvalstrecken, tar emot GIF Sundsvall på hemmaplan. Om Örgryte skulle slå Värnamo samtidigt som Brage vinner över Varberg är det Varberg som åker ur Superettan. Om både Varberg och Värnamo vinner sina matcher är det Landskrona som tar en av kvalplatserna om de inte slår Sundsvall.

 

Så hör säger Brages tränare Zvezdan Milosevic inför säsongens sista match:

– Även om vi inte har något att spela för så blir det ändå en match full av känslor och anspänning. Vi ska försöka avsluta serien på ett värdigt och bra sätt.

Jag vill passa på att ge beröm till grabbarna i laget. Jag är riktigt imponerad över deras inställning de senaste matcherna. Trots att det sedan länge är klart att vi åker ner i division 1 har de spelat med fullt fokus och kämpat. Vi har äntligen börjat fungera som ett lag och vänt en negativ trend.

 

Minns ni förra säsongens avslutning? Varberg ledde inför slutminuten med 3-4. Matchen gick till en ovanligt lång förlängning på grund av en skada på Varbergs målvakt. I 96:e spelminuten blev Brage tilldömd en straff som Johan Persson säkert satte i mål. Tack vare tre poäng i den matchen hamnade IKB på plats 11 i tabellen med Varberg på platsen efter.

 

Till dagens match är ingen i IK Brage avstängd. I Varberg saknas Ardian Rexhepi.


Lämna kommentarer

Matchinformation

Avspark:
Lördag 2/11 15.00

 

Arena:
Domnarvsvallen

 

Domare:
Antti Kanerva

 

Följ matchen:

WebTV
Webradio
Livescore

 

Uppladdning:
Brages supportrar träffas vid Engelska Puben 13.00.
BragePuben i tältet vid Vallen öppnar 13.00. Öppet för alla.

 

Biljetter:
Köp online

 

Motståndarnas sajt:

www.boisfc.nu

 sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.