Nyheter 2013-08-02 Inför IKB-Ängelholm Inför IKB-Ängelholm
2013-08-02   Skrivet av:

Första hemmamatchen efter uppehållet och Ängelholms FF kommer på besök.

 

De flesta Brageanhängare har troligen lagt på minnet att Ängelholm är det enda lag vi slagit i årets Superetta, något som kan båda gott inför måndagens drabbning. Matchen på Ängelholms IP slutade 0-2 efter mål av Peter Nilsson och Mats C Moldskred. Dock är ÄFF inne i en mycket positiv period och har vid sina två senaste matcher (dubbelmöte mot Assyriska) fått ihop hela 10-1 i målskillnad. Imponerande.

 

Gästerna ligger just nu i mitten av tabellen med sina 20 poäng och har 5 vinster, 5 oavgjorda och 6 förluster i bagaget.

– Ängelholm har överraskat positivt på slutet och uppträder mycket bra för tillfället, säger Brages tränare Zvezdan Milosevic. Att vi slog dem i första matchen betyder kanske inte så mycket nu eftersom det gått så pass lång tid sedan dess men det är trots allt den seger vi tagit. Vi kan bara påverka vårt eget spel och ska göra det bästa av den här hemmamatchen.

 

Under sommaruppehållet har det som bekant hänt en hel del i truppen. Några spelare har lämnat (Tyler Ruthven, Brian Meredith och Demba) och några nya har kommit till. Måndagens match blir ett spännande evenemang där flera av de nya spelarna kommer att få känna av hetluften på Vallen. Förra årets möte mellan lagen på Domnarvsvallen slutade 1-1.

 

– Vi har visat både spelglädje och gjort bra prestationer när vi spelat på hemmaplan så jag anser att det finns mycket goda chanser för oss att ge dagens motståndare en riktig fajt och även ta poäng. Vi har absolut inte gett upp, vi är här för att visa vad vi går för, avslutar Milosevic.


Lämna kommentarer

Matchinformation

Avspark:
Måndag 5/8 19.00

 

Arena:
Domnarvsvallen – karta

 

Avstängda Brage:
Johan Persson

 

Domare:
Antti Kanerva

 

Uppladdning:
Brages supportrar träffas vid Engelska Puben 17.00.
BragePuben i tältet vid Vallen öppnar 17.00. Öppet för alla.

 

Biljetter:
Köp online

 

Följ matchen:
WebTV
Webradio
Livescore

 

Motståndarnas sajt:
www.angelholmsff.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.