Nyheter 2013-10-26 Inför IKB-GIF Sundsvall Inför IKB-GIF Sundsvall
2013-10-26   Skrivet av:

I morgon söndag spelar IK Brage sin sista bortamatch i Superettan på ett tag. Sorgligt. Men man kan i alla fall roa sig med att vi har chans att röra till det lite för topplagen.

 

GIF  Sundsvall hade som mål att göra sejouren i Superettan ettårig. Det ser ut att gå vägen. Frågan är bara om man lyckas ta en av de två direktplatserna eller tvingas kvala. Skulle laget mot förmodan förlora de sista två matcherna samtidigt som Degerfors vinner sina hamnar man på den förhatliga 4:e platsen. Mycket som står på spel, vilket betyder  att GIF Sundsvall kommer att gå för fullt mot Brage. En matchbild som Brage brukar gilla.

 

För Johan Eklund, tidigare Bragespelare, har den här säsongen varit riktigt bra. Han ligger för närvarande trea i skytteligan med sina 14 fullträffar. Totalt har GIF Sundsvall gjort 50 mål, kan jämföras med Brages 19…

 

I Brage är Peter Magnusson avstängd efter sitt röda kort i förra matchen så det blir intressant att se hur Zvezdan Milosevic löser mittlåspositionen. Mittlåset har ju de senaste matcherna varit Brages starkaste vapen.

 

Vid mötet på Vallen i somras vann Gif Sundsvall med 1-2 i en match där Brage spelmässigt var det bättre laget och formligen spelade ut Giffarna i andra halvlek. I fotboll vinner man ju som bekant inga matcher på poäng, det är målen som räknas.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.