Nyheter Klargörande kring Bryan Meredith 2013-07-17 Klargörande kring Bryan Meredith
2013-07-17   Skrivet av:

Bryan Meredith uttryckte nyligen en önskan om att stanna kvar i USA tillsvidare, någonting som vi som förening valde att acceptera, eftersom Bryans skäl till varför han ville stanna inte var fotbollsrelaterade. Vi gav då Bryan tillåtelse att kontakta andra klubbar.

Det har sen florerat oklarheter mellan avtalssituationen kring Bryan Meredith och IK Brage, någonting som vi nedan klargör.

Bryan är sedan han valde att stanna i USA inte längre avlönad av IK Brage. Bryan är fri att tala med klubbar i USA, så i det avseendet är han en fri spelare.

Vad som det dock funnits oklarheter kring är huruvida Bryan har ett gällande avtal med IK Brage. Det som finns är en överenskommelse mellan Bryan och IK Brage. I den överenskommelsen så finns det diverse förbehåll att ta hänsyn till vid ett ev klubbyte, och exakt hur de är skrivna är någonting som stannar mellan klubben och spelaren.

Så för att undvika oklarheter så är Bryan fri att diskutera med vilken klubb som helst, och vad som sker i nästa steg återstår att se.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.