Nyheter 2013-07-28 Marko Mihajlovic till IK Brage Marko Mihajlovic till IK Brage
2013-07-28   Skrivet av:

IK Brage har gjort klart men försvarsspelaren Marko Mihajlovic som närmast ansluter från Umeå FC där han spenderat de senaste säsongerna. Marko som ursprungligen kommer ifrån Bosnien, har spelat i Sverige sedan 2010 då han representerade grannklubben Dalkurd FF.

Marko som är född 1987 är en vänsterfotad, fysiskt stark mittback. Han har sedan ankomsten till Umeå FC varit en given spelare i startelvan, och noterats för 63 matcher, alla från start, varav 26 av dessa i Superettan under 2012.

-”Det är ju ingen hemlighet att vi har sökt efter ytterligare en försvarsspelare med tanke på att Tyler Ruthven återvänt till USA. Det känns bra att vi funnit en lösning med Umeå FC angående Marko. Han kommer med sin vinnarskalle och hårdföra spelstil tillföra ytterligare dimension till vårt försvarsspel. Det är självklart ett plus att han är bekant med staden då han bott här tidigare. ” Säger Michael Kallbäck.

Marko Mihajlovic ansluter till IK Brage permanent, och kontraktet sträcker sig över säsongen, där klubben har en option på förlängning.

Vi hälsar Marko Mihajlovic välkommen till Borlänge, och IK Brage.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.