Nyheter 2021-05-23 Matchdag: Östers IF – IK Brage Matchdag: Östers IF – IK Brage
2021-05-23   Skrivet av:

Matchdagen är här!

Klockan 13:00 är det avspark på Visma Arena i Växjö då vi tar oss an Östers IF.

 

”Det krävs att det finns en tro på det man gör, annars går det inte att fortsätta. Vi i laget tror på att det kommer att vända om vi lägger ned det jobb som krävs och fortsätter att kämpa vidare för att bli bättre i specifika situationer så som i eget straffområde och i vårt offensiva spel. Gör vi det så kommer vi att vända detta och vi tror till etthundratio procent på att vi kan lyckas. Pontus  ”Hinken” Hindrikes inför dagens match mot Öster. Läs hela intervjun här.

 

”Brage är fortfarande ett jättebra fotbollslag, de har behållit många spelare sedan förra året och är en stabil grupp. Det har inte riktigt fått ut någonting för det ännu, men det är nog bara en tidsfråga innan Brage börjar ta trepoängare och klättra i tabellen. För oss gäller det att vi levererar en prestation där många spelare når upp mot hundra procent om vi ska ha en bra chans,” – Östers huvudtränare Denis Velic till Östers officiella hemsida inför matchen.

 

Bragetruppen till dagens match: 1. Adrian Engdahl, 2.Alexander Zetterström, 3.Moses Makasi, 4.Mattias Liljestrand, 6.Bjarni Mark Antonsson, 7.Robbin Sellin, 8.Seth Kanteh Hellberg, 9.Douglas Karlberg, 10.Leo Pllana, 11.Anton Lundin, 12.Georg Hemberg, 13.Pontus Hindrikes, 14.Niklas Söderberg, 15.Nathan Mavila, 19.Alexander Johansson, 21.Lukas Hiltunen, 23.Oscar Lundin.

 

Frånvarande: Viktor Frodig (skada), Adil Titi (skada), André Kamp (skada), André Reinholdsson (skada), Noa Williams (avstängd).

 

Fortsätt stötta oss – Köp soffbiljett

Idag spelar vi för första gången i vårt helvita bortaställ. Du som soffbiljettsköpare har därmed chansen att bli exklusiv ägare av Alexander Zetterströms signerade bortatröja. Vi lottar som vanligt även ut en natt för två på Elite Hotel Brage i Borlänge samt en plats på Vallen tillsammans med en vän i nästkommande hemmamatch.

 

Swisha 50kr per biljett till 123 079 81 24 – Märk betalningen: Öster-Brage

 

För Borlänge, för Dalarna – Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.