Nyheter 2021-04-24 Matchdag – Värnamo mot Brage Matchdag – Värnamo mot Brage
2021-04-24   Skrivet av:

Matchdagen är här igen och vi siktar mot första segern i årets S1!

Kl.15:00 är det dags för fight mot IFK Värnamo på Finnvedsvallen.

 

”Det är årets första match på naturgräs, det är nog ganska bra gräsplan, men det blir ju en skillnad. Vi har pratat mycket om olika vägar in i deras straffområde och vad som blir viktigt för oss att göra. Det har varit vår största fokuspunkt under veckan.” Brages assisterande tränare William Bergendahl inför matchen. Läs hela intervjun här.

 

Stötta oss till första vinsten – köp soffbiljett!

Idag siktar vi på första trepoängaren och även att ta oss upp över 300 sålda soffbiljetter! Kom ihåg att du som köper soffbiljett är med i utlottningen om att se Brage live på plats på Vallen mot Helsingborgs IF samt en övernattning i dubbelrum på Elite Hotel Brage i Borlänge. Denna match har du även chansen att vinna Bjarni Mark Antonssons signerade matchtröja!

Swisha 50kr per biljett till: 123 079 81 24

Märk betalningen: Värnamo-Brage

 

Vinst 1: Se fotboll live på Vallen – Plats för dig och en vän för att se IK Brages hemmamatch mot Helsingborgs IF, söndagen 9/5 kl.15:00, på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Du vinner även en övernattning för två på Elite Hotel Brage i Borlänge.

 

Vinst 2: #6 Bjarni Mark Antonssons matchtröja, signeras och överlämnas till vinnaren efter säsongen.

 

Se matchen hos vår samarbetspartner Pitcher’s i Borlänge – de ger dig 15% rabatt på notan på det du köper innan och under matchen.

 

Passa på att teckna Discovery + Total Årspaket till ett kanonpris – Erbjudandet gäller endast april månad ut! Erbjudandet ger dig alltså ett Discovery + Total årspaket för endast 199kr/månaden (ord. pris 299kr/månaden). Teckna ditt abonnemang här, så får även Brage pengar tillbaka på varje nytecknat abonnemang.

 

Mot första trean – Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.