Nyheter Matchdag Vasalunds IF mot IK Brage 2021-05-02 Matchdag Vasalunds IF mot IK Brage
2021-05-02   Skrivet av:

Matchdagen är äntligen kommen och det är dags att visa våra färger!

Idag, söndag, kl.13:00 kommer det ut ett otroligt taggat Brage på Skytteholms IP för att fightas mot Vasalunds IF.

 

”Vi har ändå en bra känsla i gruppen, vi diskuterar mycket med varandra och jag tycker att vi har bra koll på grejerna. Gruppen känns sammansvetsad. Det handlar om att fortsätta våga, fortsätta med det vi gör bra. Det kan vara farligt att börja leta andra vägar och förändra för mycket så här pass tidigt in på säsongen. Känslan är att vi bara ska fortsätta med det vi gör och så får väl undertecknad försöka att trycka in någon boll i nät.” Robbin Sellin inför matchen. Läs hela intervjun här.

 

Dagens trupp på Skytteholm: Adrian Engdahl, Nathan Mavila, Alexander Zetterström, Lukas Hiltunen, Mattias Liljestrand, Pontus Hindrikes, Moses Makasi, André Kamp, Oscar Lundin, Bjarni Mark Antonsson, Robbin Sellin, Anton Lundin, Leo Pllana, Noa Williams, Alexander Johansson, Yassin Hawat, Ylli Mjaku, Georg Hemberg.

 

Frånvarande: Douglas Karlberg, Seth Kanteh Hellberg, André Reinholdsson, Viktor Frodig, Adil Titi, Niklas Söderberg.

 

Nu är det dags – första trean ska hem och vi behöver dig! Köp soffbiljett till matchen så stöttar du Brage samtidigt som du är med i utlottningen om riktigt fina priser. I potten står Mattias Liljestrands signerade matchtröja, en plats för dig och en vän att se Brage hemma på Vallen mot Norrby IF om två veckor, samt en natt i dubbelrum på Elite Hotel Brage i Borlänge.

Swisha 50kr per biljett till: 123 079 81 24

Märk betalningen: Vasa-Brage

 

Vinst 1: Se fotboll live på Vallen – Plats för dig och en vän för att se IK Brages hemmamatch mot Norrby IF, lördagen den 15:e maj kl.15:00, på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Du vinner även en övernattning för två på Elite Hotel Brage i Borlänge.

 

Vinst 2: #4 Mattias Liljestrands matchtröja, signeras och överlämnas till vinnaren efter säsongen.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.