Nyheter Milosevic och Hultgren nytt tränarpar 2013-06-10 Milosevic och Hultgren nytt tränarpar
2013-06-10   Skrivet av:

Under måndagen presenterades IK Brages nya tränarteam för spelartrupp och media. Det blir Zvezdan Milosevic och Tomas Hultgren som leder IK Brage under resterande del av säsongen

 

Zvezdan, även kallad Zvesse, anlände till Borlänge under morgonen, och är i detta nu ute på planen och bevakar träningen som leds av Tomas Hultgren.

Zvezdan har tidigare varit aktiv fotbollsspelare i såväl forna Jugoslavien, Italien och samt i Sverige, och har varit verksam som tränare i ca 12 år.
Han inledde sin tränarkarriär i Cafe Opera (som sedermera blev Väsby United), och har även tränat Assyriska, Syrianska och varit aktiv inom ungdomsverksamheten i Röda Stjärnan.

 

– I Zvezdan så får vi in en engagerad och tydlig ledare, som brinner för uppgiften, säger Michael Kallbäck. Hans ledarskap skiljer sig betydligt från tidigare tränares sätt att agera, och vi i sportgruppen kände att det var precis rätt tid för IK Brage och Zvezdan Milosevic att inleda ett samarbete.

Zvezdan Milosevic har även tidigare tränat såväl Niklas Sandberg som Andi Tompuu, i Cafe Opera respektive Assyriska FF.

 

Tomas Hultgren är boende i Borlänge och har tidigare även representerat IK Brage som spelare. Han har varit aktiv i föreningen tidigare och har under de senaste åren jobbat som huvudtränare i flera olika föreningar runt om i Dalarna. Han kommer närmast från jobbet som huvudtränare i Vansbro AIK. Tomas kommer att gå in som assisterande tränare bakom Zvezdan Milosevic och tillsammans kommer de att utgöra det nya tränarteamet i IK Brage.

 

– Hulta känner till IK Brage och Borlänge sedan tidigare, han är liksom Milosevic en tydlig ledare som vi hoppas kunna få stor nytta av, fortsätter Kallbäck. De båda tränarna har under dagen suttit ner och diskuterat upplägg, och vi har en bra feeling om att dom tillsammans kommer att utgöra ett bra team.

 

Även Milosevic kommer att flytta till Borlänge för att kunna engagera sig helhjärtat åt tränaruppdraget.

IK Brage vill också passa på att tacka Vansbro AIK för den goda dialogen klubbarna emellan avseende Tomas Hultgrens ankomst till IK Brage.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.