Nyheter Morgondagens stjärnor finns här 2015-10-07 Morgondagens stjärnor finns här
2015-10-07   Skrivet av:

Säsongen har hittills varit tuff för A-laget och utgången är oviss. Det finns dock många stjärnor inom IK Brage och flera av dem är framtidshopp inom fotbollssverige. Ett tydligt bevis är att IK Brage har flest uttagna spelare till Morgondagens stjärnor i norra truppen; Ludvig Larsson (målvakt), Alexander Jallow (försvarare) och Linus Zetterström (forward).

– Det här är verkligen jättekul och en chans att visa upp sig för omvärlden, säger Alexander Jallow, en av de uttagna spelarna från IK Brage. Vi kommer att spela matchen den 15 november i Västerås och träffas redan några dagar dessförinnan och träna.

 

Division Ett har sedan starten 2006 haft ambitionen att vara talangernas serie och många av elitspelarna inom svensk fotboll kommer från division ett och har sedan tagit en plats i fotbollsallsvenskan. Det är också en serie där många unga spännande tränare tar sitt första stora steg mot en framgångsrik tränarkarriär. Nu har alltså tre spelare ur IK Brage blivit uttagna till ”Morgondagens Stjärnor” och har möjlighet att visa framfötterna. Att matchen har en stor betydelse för svensk fotboll och talangerna i division ett visas inte minst genom att det på läktarplats under matchen finns ett antal agenter och även tränare från lag i de högre divisionerna.

 

Spelare som har deltagit i Morgondagens Stjärnor genom åren är bland andra: Tobias Sana, Ajax, Magnus Eriksson, Malmö FF, Kennedy Igboananike, AIK, Niklas Backman, dito, Alexander Milosevic, dito, Tom Pettersson, Oud-Heverlee Leuven, Månz Karlsson, Östers IF.

 

– Vi tycker detta är fantastiskt kul för Ludvig, Alexander och Linus och en stor möjlighet för dem, säger Lars Ivarsson, styrelseordförande i IK Brage. Att få en sådan här chans öppnar dörrar och intressanta kontakter. Det är självklart också roligt även för IK Brage och Borlänge att vi kan leverera spelare med kvalitet och kapacitet! Här finns morgondagens stjärnor!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.