Nyheter 2016-08-20 Bengt inför Forward Bengt inför Forward
2016-08-20   Skrivet av:

När höstsäsongen startar på söndag, ser IKB tränaren Bengt Ottosson an med tillförsikt på matchen mot Forward.

-Det har sett jättebra ut på träningarna efter matchen mot Sandviken. Det har varit bra fart och spelglädje.

 

 

Två av de spelare som anslutit är Benjamin Hjertstrand och Andreas Hedlund. Två spelartyper som Bengt Ottosson har sökt, och som han tror mycket på.

-Först och främst är det två killar med lokal anknytning som är två av länets bästa fotbollspelare menar IKB-bossen och fortsätter:

-Det kommer att bli två viktiga spelare med erfarenhet på en högre nivå. Tyvärr har Benjamins övergång inte blivit klar av någon anledning så han kan inte spela på söndag. Andreas (Hedlund) är klar för spel. Men jag har inte talat om startelvan för spelarna än.

 

 

Vad ska ni göra för att vinna matchen mot Forward?

-Vi ska vara tydliga i vår spelidé som vi har och passar oss.

 

Matchen tidigare mellan lagen, vann Brage med 0-2 på bortaplan. Ett resultat som Bragetränaren hoppas ska ingjuta positiv energi i gruppen.

-Jag skulle tror att den matchen betyder att vi går in med stort självförtroende. Vi gjorde en bra match där borta. Nu har säkert Forward rättat till de fel de gjorde då. Nu är det ny match, men vi har en bra känsla att ta med oss.

 

 

När IKB bossen får frågan om man tittar uppåt eller nedåt i tabellen, så blir svaret något svävande.

-Vi tittar på att vi ska vinna matchen i morgon. Vi ska jobba väldigt hårt, och få den stabilitet vi saknat på våren. Vi jobbar på tydlighet, och tar en match i taget. Men vi vill gärna vinna några matcher på raken, säger Bengt Ottosson.

 

Saknas i Brage gör Benjamin Hjertstrand, Gustav Nordkvist, Smajo Hadzibajramovic och Jesper Åman som är upptagen av U19 match.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.