Nyheter Samarbete kan ge positiva effekter 2013-06-18 Samarbete kan ge positiva effekter
2013-06-18   Skrivet av:

I dagens tidning har vi kunnat läsa om ”valdramatik” vid Leksands IF:s årsmöte. En av de inblandade var vår kanslichef Tommy Andersson

 

– Jag fick en förfrågan om jag kunde tänka mig att ta en plats i Leksands IF:s ideella förening, berättar Tommy Andersson. Tillsammans med supporterklubbens Torbjörn Olsson ingick jag därmed i ett motförslag mot valberedningens förslag, som lämnades under årsmötet. Flera medlemmar hade med det förslaget en förhoppning om att styrelsen skulle kunna få igång ett bättre samarbete med bland annat supporterklubben.

 

Tommy Andersson var alltså föreslagen till den ideella styrelsen, inte bolagsstyrelsen.
– Leksands IF ideella förening ska koncentrera sig på ungdomshockey, förklarar han. Från J16 ner till Björnligan och hockeyskolan. Det är bolagsstyrelsen som ska hantera frågor gällande elithockeyn. Anledningen till att jag tackade ja till förslaget var att jag kan se stora positiva effekter med ett samarbete mellan IK Brage och Leksands IF. Effekter som minskar kostnader för de båda klubbarna.

 

– Jag vill med detta förtydliga att mitt engagemang inom IK Brage inte på något sätt minskat, förklarar Tommy. Jag brinner för IKB men även för hockey i Leksand. Att få till ett tajtare samarbete mellan klubbarna skulle faktiskt gynna båda och skapa många positiva effekter.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.