Nyheter 2020-08-06 Varmt Tack Varmt Tack
2020-08-06   Skrivet av:

En imponerande uppslutning från våra säsongskortsinnehavare.

Inför säsongen 2020 såldes 213 säsongskort för IK Brage. Totalt med partners och fria kort till akademispelare och ledare har vi  569 kort.

 

Den 30 juni, när ansökan om ersättning för de publikfria matcherna stängde så hade enbart 5 ansökningar om ersättning inkommit för de 5 första matcherna, samt att de flesta angett att de ej önskade återbetalning för 2020 säsongskort utan ser det som ett bidrag till klubben i en svår ekonomisk tid. Vi har full förståelse för de som av olika skäl varit tvungna att ansöka om ersättning.

 

Vi vet fortfarande inte hur många matcher som kommer att spelas utan publik, men vi hoppas få välkomna vår publik senare i höst. Ni som inte begärt återbetalning kommer att premieras med extra rabatt inför 2021 som vi meddelat i tidigare utskick.

 

 

Till er som valt att avstå återbetalning, valt att stå kvar, vill vi rikta ett stort varmt innerligt tack!
Er värdefulla insats tillsammans med soffbiljetter, nytecknade medlemskap*, Brageklövern swish  och köp av souvenirer betyder mycket för föreningens  ekonomi och fortsatta utveckling.

 

Vi vill även passa på att tacka alla våra befintliga och nya partners som fortsätter att tro på det vi gör och står vid vår sida. Allt detta bidrar till ett starkare IK Brage.

 

Tillsammans är vi IK Brage !

 

*I skrivande stund är vi 818 medlemmar, nytt rekord för IK Brage. Med din hjälp, kan vi uppnå 1000 medlemmar 2020 ?

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.