Nyheter Vi tackar Oscar Lundin och Lukas Hiltunen 2021-12-06 Vi tackar Oscar Lundin och Lukas Hiltunen
2021-12-06   Skrivet av:

Vi riktar ett stort tack till Oscar Lundin och Lukas Hiltunen som nu lämnar IK Brage i samband med att deras kontrakt går ut.

Oscar Lundin, som kom tillbaka till Brage 2018 inför återkomsten till Superettan, säger såhär om att lämna klubben:

– Det har varit ett gäng spännande år med både med- och motgång men vi har haft en stark grupp inom laget som jag varit väldigt stolt över att få tillhöra. Det är väldigt tråkigt att det blev ett sånt här avslut då det var inget jag önskade.

 

– Jag vill säga tack till alla i och runtomkring Brage under dessa år samt till Serik Fans som har funnits där för oss i vått och torrt. Jag önskar föreningen all lycka inför åren som kommer.

 

Lukas Hiltunen, som plockades tillbaka till IKB från Kvarnsvedens IK inför säsongen 2019, säger såhär om att lämna klubben:

– Det har varit 3 fina år och jag har haft turen att lära känna många fantastiska människor både på och utanför planen. Men nu är det dags för ett nytt kapitel i min karriär och jag vill tacka Brage för en fin tid!

 

Sportchef Ola Lundin om Oscar Lundin:

– Oscar har varit en del av Brage under lång tid och efter ett par år i andra klubbar kom han tillbaka till Brage inför 2018. Det finns mycket positivt att säga om Oscar och inte bara för hans insatser på planen, en härlig personlighet som alltid bjuder på sig själv. Nu skiljs våra vägar åt för den här gången och vi tackar Oscar för hans bidrag till klubben och hans insats i den grönvita tröjan under de här åren.

 

…och om Lukas Hiltunen:

– Lukas som även han fostrats i vår akademi under många år har gått den långa vägen till eliten. Efter juniortiden spelade han ett par säsonger i Kvarnsvedens IK innan han kom tillbaka till klubben inför säsongen 2019 (under 2019 var Hiltunen utlånad till KIK). Lukas har haft en stark individuell utveckling under de här åren och nu när det är dags att gå vidare tackar vi för hans insatser i Brage.

 

Vi önskar Oscar och Lukas stort lycka till, på återseende!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.