För partners 1925-klubben Företag och privatpersoner 1925-klubben Företag och privatpersoner

1925 var året då IK Brage grundades

logo_1925klubben

Dalarnas fotbollslag IK Brage går in i ett otroligt inspirerade och spännande 2018 då vi åter är tillbaka i fotbollens finrum.

Att bedriva en förening på elitnivå medför stort intresse men även gedigna utmaningar. Vi vill stå väl rustade och bygga långsiktigt för att klara av dessa utmaningar, och vi vill göra detta tillsammans med er!

 

IK Brage är och vill förbli Dalarnas fotbollslag. Vårt seniorlag bestod säsongen 2017 av hela 17 dala-fostrade spelare, där 14 av dessa blivit fostrade i vår egen ungdomsakademi. Detta är något av unikt i svensk fotboll och något vi är oerhört stolta över!

 

En av föreningens målsättningar är att erbjuda en stabil och utvecklande barn- och ungdomsverksamhet. Vi bedriver i dagsläget en 3-stjärnig SEF-certifierad ungdomsakademi, där spelarna erbjuds en strukturerad och professionell utbildning av högt utbildade tränare och ledare för att få de bästa möjligheterna till att utvecklas efter sina egna förutsättningar både på och vid sidan av fotbollsplanen. Vi vill erbjuda våra spelare möjligheten till att kunna uppfylla sina drömmar och en dag bli elitfotbollsspelare. Vi vill vara inkluderande och skapa ett livslångt intresse hos våra barn- och ungdomar för fotboll och IK Brage.

 

För att ha möjlighet att fortsätta bedriva vår verksamhet samt hela tiden skapa förutsättningar för att utvecklas och bli än bättre är ert partnerskap otroligt viktigt för oss. Vi hoppas att ditt företag eller du som privatperson vill supporta oss och bli en del i vår partnerfamilj, så vi tillsammans kan utveckla IK Brage och Dala-fotbollen.

 

Som partner i 1925-klubben får du:

» 4 st matchbiljetter till valfri hemmamatch i Superettan säsongen 2019

» företagsnamnet på hemsidan www.ikbrage.se

» företagsnamnet på 1925-klubbens banderoll på Domnarvsvallen

 

För 1 925 kronor blir du partner i 1925-klubben och en del i vår grönvita familj!

Vill Du vara med?

Kontakta: anki@ikbrage.se eller marknad@ikbrage.se 

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar

Tillsammans är vi IK Brage!

 

Vi är självklart med och stödjer IK Brage i 1925-klubben: 

 

 

 

 

 

Senast ändrat: 2013-04-08   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.