Skip to content

Nyheter

Matchdag: Rynninge IK – IK Brage dam

Med tre segar av tre möjliga, full pott och i serieledning åker våra damer till Örebro för möte med Rynninge IK på Grenadjärvallen.
Läs mer

Intervjuer efter X:et mot Dalkurd

-Vi hade inte riktigt den offensiva dagen, med löpningar och passningar. Vi håller nollan och tar en poäng, det är det positiva.
Läs mer

Mållös afton på Vallen

På ett soligt Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen tog vi emot tidigare lokalrivalen Dalkurd i åttonde omgången av Superettan. Inför den fina publiksiffran 2 775 åskådare (säsongsbästa) blev det delad pott 0-0 i en pulserande och jämn tillställning.
Läs mer

Matchdag: IK Brage – Dalkurd FF

Evert har hissat flaggorna och solen skiner på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Idag, torsdag, kl.19:00 smäller det ordentligt hemma på Vallen då Dalkurd FF gästar Borlänge.
Läs mer

IK Brage överklagar beslut om återbetalning av pandemistöd

IK Brage drabbades liksom många andra idrottsklubbar hårt under pandemin. Intäkter uteblev från publik, försäljning och cuper på grund av restriktionerna. Regeringen tilldelade idrottsrörelsen stöd, något IK Brage sökte och fick.
Läs mer

Inför torsdagens match mot Dalkurd på Vallen

Ett serieledande Brage är redo för nästa utmaning. Imorgon torsdag, kl. 19.00 tar vi emot Dalkurd FF på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Vår formstarke anfallare Douglas Karlberg delar med sig av sina tankar inför matchen.
Läs mer

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.