Skip to content

Nyheter

Avgörande seger i seriefinalen mot Sturehov

Vi har skaffat oss bästa möjliga utgångsläge att vinna serien inför sista omgången kommande lördag hemma på Vallen. Detta efter att vi vunnit lördagens seriefinal mot IK Sturehov med 2-1 (1-0), och därmed har vi en trepoängsledning samt en överlägset bättre målskillnad jämfört med tvåan Sturehov.
Läs mer

Matchdag: IK Sturehov – IK Brage

Idag, lördag, kl.14:00 är det dags för en ren seriefinal för våra damer på Sörbyvallen i Örebro, då vi tar oss an tabelltvåan IK Sturehov.
Läs mer

Läget inför lördagens seriefinal mot IK Sturehov

Ettan mot tvåan, IK Brage mot IK Sturehov, i en seriefinal som kan avgöra hela säsongen. Vinnaren i matchen, som spelas i den näst sista omgången, har satt sig själva i en ypperlig sits att ta hem seriesegern.
Läs mer

Intervjuer efter uddamålsförlusten mot TFF

"De spelar på resultatet, och då måste det gå ännu fortare, och ha ännu bättre kvalitet i sista passningen. Det kommer vara väldigt små ytor i det hela, men jag tycker grabbarna tävlar om det , och gör att bra försök hela vägen in. Vi har inte kvaliteten att få pricken över i:et till slut, när motståndarna håller den nivån i försvarsarbetet."
Läs mer

Förlust mot Trelleborg hemma på Vallen

Det blev en tung förlust och noll poäng när vi på söndagseftermiddagen tog oss an tabellfemman Trelleborgs FF hemma på Vallen. Överlag en bra genomförd match, där vi skapade en hel del chanser. Men det blev trots det återigen förlust på hemmaplan med 1-2 (1-2), där alla mål kom i första halvlek.
Läs mer

Matchdag: IK Brage – Trelleborgs FF

Idag, söndag, kl.15:00 är det dags för årets Gratismatch hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, vilket innebär att vi erbjuder all publik gratis inträde till dagens match mot Trelleborgs FF!
Läs mer

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.