Nyheter 2018-12-24 Julhälsning från IK Brage Julhälsning från IK Brage
2018-12-24   Skrivet av:

Till tonerna av Jussi Björling och ”O Helga Natt” har julaftonen intagit Bragekansliet. Den robusta  granen med glitter och kulor lyser varmt och avbildas mot väggen likt en gigantisk Göran Arnberg-gestalt i tavlornas sken, och bara en lätt bredsida bort har den glittrande snön äntligen lagt sig ner för att vila på vår kära Domnarvsvall…

Ännu en säsong kan läggas till historieböckerna. En framgångsrik sådan och tiden har kommit för eftertanke och reflektion. Vi slutade 6:a som nykomlingar i Superettan (bästa placeringen på 25 år), vår barn- och ungdomsakademi fungerar bättre än på många år och Dalecarlia Cup fortsätter att växa och utvecklas. Det är mycket i vår förening som stadigt blir bättre. Vi vet dock att vi har stor förbättringspotential och vi kommer jobba hårt, tillsammans.

Vi fortsätter att bygga och förbättra organisationen för att hitta en långsiktig stabilitet. Arenafrågan blir en prioriterad fråga inför framtiden. En julklapp till föreningen är att vi kommer att gå in i 2019 års säsong med ett positivt eget kapital. Vi kommer göra allt i vår makt för att fortsätta utvecklas.

Stort, stort tack till alla Bragevänner därute för ett fantastiskt 2018. Tillsammans ska vi ta oss an framtidens utmaningar med samma engagemang och målmedvetenhet som tidigare. Vi är otroligt stolta över att jobba för och utveckla IK Brage tillsammans med er alla. Stort tack än en gång till er supportrar, ledare, spelare, samarbetspartners, ja alla ni med ett grönvitt hjärta, tack för allt ni gör.

God Jul & Gott Nytt År, tillsammans är vi IK Brage!

Varma julhälsningar från Bragekansliet


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.