Nyheter Publikinformation inför dagens match på Vallen 2021-09-30 Publikinformation inför dagens match på Vallen
2021-09-30   Skrivet av:

Matchdag och gratis inträde!

Dagen har äntligen kommit, dagen då vi får välkomna alla er tillbaka till Vallen igen!

 

 

Idag, kl.19:00, gästar Vasalunds IF Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Det är just det här en äkta fotbollsupplevelse handlar om. Då hösten ligger i luften, doften av kokt korv och nybryggt kaffe, ett applåderande och sjungande publikhav där du riktigt kan ta på stämningen, och en match som gäller något. Kärlek är vad det är. Allt detta och lite till får du uppleva ikväll på Vallen.

 

Restriktionerna är alltså hävda sedan igår och vi öppnar upp portarna för er alla. Vi erbjuder er gratis inträde och du behöver ingen biljett för att komma in på arenan.

 

”Jag hoppas att så många som möjligt kommer till “Vallen” och stöttar oss. Vi behöver fansen. Vi har märkt att det är en helt annan sak att spela inför tomma läktare, och det är jätteskönt att publiken är tillbaka. Det är supportrarna som vi spelar för”. – Pontus ”Hinken” Hindrikes inför matchen. Läs hela intervjun här.

 

Arenan öppnar kl.18:00 och matchstarten sker kl.19:00.

 

Matchens företag: Tunabyggen

 

Var med och hylla Evert Mellström: Vi kommer innan matchstart fira vår största eldsjäl Evert Mellström, nyss fyllda 90 år, genom att officiellt namnge den nya västra läktaren efter honom. Var på plats i tid för att vara med och hylla allas vår Evert!

 

Biljetter: Ingen biljett behövs alltså. Gratis inträde för all publik.

 

Entréer: Vi kommer ha södra huvudentrén, nord-västra entrén (mot Forssa Centrum) samt sydöstra entrén (mot Hushagen) öppna för inpassering.

 

Fri placering: Det är fri placering som gäller på arenan. Dock är platserna för våra säsongskortsinnehavare uppmärkta och reserverade för dem, vänligen respektera detta.

 

Tänk på att: Trots att restriktionerna nu är hävda är det är dock viktigt att vi fortsätter ta ansvar och är ansvarsfulla. Vi ber er att vara rädda om varandra, genom att hålla avstånd i den mån det är möjligt och undvika onödiga köbildningar när ni besöker kiosker, toaletter och andra uppehållsytor. Vi är glada att vi nu har fått möjligheten att öppna upp hela arena för er igen. Vi har saknat er!

 

Stötta Brage: Vill du stötta oss genom att lägga ett bidrag per åskådare i kvällens match – Registrera ditt bidrag HÄR.

 

Idag är det dags, alla till Vallen!

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.