Skip to content

Titi inför Skövde AIK

240728 ik brage örebro foto henrik hansson

Ingen rast ingen, ingen ro. Efter den sköna vinsten mot Öster, är det nu sikte på fredagens hemmamatch mot Skövde AIK. Mittfältaren Adil Titi säger att han återhämtat sig på ett bra sätt efter den långa resan till Växjö.

-Ja, det tycker jag. Vi har tränat bra under veckan. Det har varit bra tempo och bra flås. Det handlar bara om att få till en ny urladdning.

Med ungefär tjugo minuter kvar byttes 24-åringen in mot Öster. Han säger att formmässigt finns inget att klaga på, både för egen del och lagets.

-Formen känns helt okej. Man vill bidra med så mycket som möjligt, och försöka stänga ner matcherna. Då jag kommit in, har vi varit i ledning så det har varit viktigt att kunna komma in och bidra. Lagets form, den pekar definitivt uppåt. Jag tycker att vi visat det i våra prestationer, vi spelar bra och skapar målchanser. Vi är väldigt tuffa både borta och hemma.

Vilka tycker du dina styrkor är (som inhoppare)?

-Det är beroende lite på. Det kan vara offensivt med passningar, när man bryter linjer, eller om det är defensivt mer att kunna försvara sig mot frisparkar, och spela på ett bra sätt.

Det har bara gått knappt tre veckor sedan Brage och Skövde möttes. En match vi förlorade med 1-0. Adil Titi vet vad som krävs för att vi ska såra västgötarna och ta revansch:

-Det är bara gå ut och spela likt mot Öster och Örebro. Ut med energi, göra det bästa av situationen, vara väldigt anpassningsbara och ta tre poäng på hemmaplan. Vi har bra spelare på många positioner. En stark trupp och alla är redo för att bidra. Det vet jag att alla andra också känner.

Vad vill du säga till varför man ska tillbringa fredagskvällen på Borlänge Energi Arena?

-Vi ligger väldigt bra till i serien, och det är till stor del på grund av fansen. Vi är väldigt tacksamma över det. Vi är starka hemma, och har bara en förlust på hemmaplan, och det vill vi fortsätta bygga på. Vi hoppas att så många människor som möjligt kan komma ner och se oss vinna på hemmaplan igen.

Text: Per Lindgren.

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.