Skip to content

Arvidsson efter UBK

240918 ik brage utsikten foto henrik hansson

Johan Arvidsson om hur frustrerande det är det inte blir några mål för honom själv och laget:

”Väldigt surt. Vi gör en bra match defensivt och offensivt, skapar chanser. Jävligt surt, vi inte får in bollen. Jag ska göra minst två idag. Surt vi inte får med oss tre poäng”.

…om läget efter två minuter, och hur nära det var att gå in:

”Hann knappt se. Det gick så snabbt, jag fick bollen av Henry. Jag ville bara få iväg ett avslut, en halv meter utanför tyvärr. Jag hade också något friläge som målvakten räddade, det var en superräddning”.

….om Utsiktens målvakt växte ut till ett spöke:

”Han är jättebra och det är bara att hylla honom. Sedan ska jag göra det bättre”.

…om hur det känns i kroppen efter täta matchandet

:”Det kändes piggt och alla var pigga och gjorde en bra match. Nu efteråt är man trött, men under matchen kändes det bra”.

…om hur laget tog sig an Utsikten:

”Jag tycker att vi står upp i duellspelet och krigar för varandra. Vi springer, löper och tar dueller. Vi kämpar för varandra och att ”Viggis” ska hålla nollan. Defensiven var inte mycket att klaga på”.

…om att ”Kiken” kom ut starkt efter paus, för att IKB sedan avslutade bra:

”Vi visste att de skulle komma ut med energi, de sprang i första och klagade på varandra. Vi ville vara redo och stå upp i den duellen. De kom ut piggt, men vi står upp ganska bra. Sedan tar vi kommandot igen”.

…om frisparkar i bra lägen och totalt nio hörnor:

”Vi  är nära få in den, och skapar chanser på fasta hela tiden. Surt, vi får inte in någon av dem. Det kommer, bara jobba vidare”.

…sju matcher kvar. Fyra poäng till kval. Om det känns kört:

”Absolut inte. Vi kommer kriga till sista matchen, vi ger aldrig upp. Vi tar en match i taget, vi går för att vinna. Fyra poäng gå snabbt ta igen i fotboll”.

…om det är oroande med måltorkan:

”Det är en tidsfråga (innan det släpper). Så länge vi skapar sådana chanser som vi gör i varje match, kommer det att komma in”.

Tillbaka i laget var Oskar Ågren…om hur han upplevde matchen:

”Det är en match vi ska vinna. Vi skapar många lägen, men sätter inte dit bollen. Då blir det 0-0. Nu har vi inte gjort mål på fyra på raken, vi var i en svacka tidigare där vi inte gjorde mål. Tyvärr lite återkommande tema. Vi är för bra spelare för att inte göra mål. De är vi medvetna om”.

…om att vara tillbaka efter avstängningen:

”Kul vara tillbaka, spela matcher och 90 minuter. Det blev en match sedan landslagsuppehåll, två veckor utan match. Jättekul vara tillbaka”.

…om en pinne känns som en förlust:

”Vi behöver tre poäng om vi ska vara med i toppen. Ett poäng duger inte”.

…om presspelet:

”Det var bra och vi vann bollen två gånger högt och det vart frilägen. Vi hade koll på dem där bak, så inga konstigheter”

…om Utsikten var som ni hade trott:

”Ja, det kändes det som. Vi visste att de kunde pressa och ligga lågt som de gjorde de från och till”.

…om stämningen i omklädningsrummet efter matchen:

”Som man förmodar den är. Många huvuden låga och alla kände att vi behövde tre poäng. När det bara blev en, är det många som är besvikna och frustrerade”.

Text: Per Lindgren

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.