Skip to content

Rösta på årets Bragespelare herr – Supportrarnas val

Säsongen 2023 är till ända och det har blivit dags för dig som grönvit supporter att rösta fram årets bästa spelare i IK Brages herrlag.

De nominerade är:

Pontus Rödin: Pontus har under 2023 tagit ytterligare steg i sin utveckling, där han med sitt lugn och sin spelförståelse, både offensivt och defensivt, har visat vilken försvarsgeneral han är. Pontus har, trots sin unga ålder, under året växt ut till en av seriens absolut bästa mittbackar. 

Ieltsin Camões: Ieltsin, som inför säsongen kom från division 2, blev inkastad i hetluften direkt. Och efter en något seg start växlade han upp rejält och avslutade året med att vinna både den interna skytteligan och poängligan. Portugisen har under sitt första Brageår visat vilka intressanta spetsegenskaper han besitter, med sin fina teknik och finurlighet kan han slå vilken motståndare som helst.

Jacob Stensson: Jacke startade säsongen på bänken men tog sin plats i startelvan halvägs in i seriespelet, och släppte den sedan aldrig. Med sin inställning, bolltrygghet och ledarskap var han ankaret på mittfältet och en starkt bidragande faktor till att vi gjorde en fin höst och slutade på en 6:e plats tillslut.

Lägg din röst den spelaren som du tycker förtjänar utmärkelsen som Årets bästa Bragespelare HÄR.

Omröstningen avslutas fredagen den 24:e november och vinnaren presenteras under helgen!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.