Skip to content

Dalecarlia Cup-veckan är här

Vi har klivit in i Dalecarlia Cup-veckan och nu på torsdag drar Sveriges absolut trevligaste fotbollsturnering äntligen igång i Borlänge och Leksand.

Vi är otroligt taggade inför årets Cup och ser fram emot över 1 660 matcher under fyra dagar på Sportfältet i Borlänge och Slijansvallen i Leksand mellan den 29:e juni och 2:a juli.

Vi är både glada och stolta över att vi återigen kommer att slå deltagarrekord på Dalecarlia Cup då vi har förmånen att välkomna, i skrivande stund, 532 lag till oss.

Matcherna drar igång på torsdag morgon och hela spelschemat hittar du via webben här.

Nytt för i år är att vi sänder alla matcher i 11 mot 11 via webben. Du hittar alla sändningar via denna länk: https://solidsport.com/dalecarliacup

Finalerna i tävlingsklasserna spelas på Sportfältet under söndagen, där vi får besök av den folkkära kommentatorn Niklas Holmgren som ska live-kommentera alla 11 mot 11-finaler.

På fredag, den 30:e juni, är dessutom Borlänge-derby då IK Brages damer tar emot grannarna Kvarnsvedens IK hemma på Borlänge Energi Arena i division 1 Norra. Vi anordnar i samband med detta ”Gratismatchen” och erbjuder gratis inträde till all publik, och hoppas på en rejäl fotbollsfest på Vallen. Matchstart kl.19:00 och du kan läsa mer om evenemanget samt stötta oss lite extra HÄR.

Vi, tillsammans med våra 500 ideella funktionärer och 200 domare kommer att göra det allra yttersta för att ni ska få en helt underbar upplevelse på Dalecarlia Cup 2023. Varmt välkomna till Sveriges trevligaste fotbollsturnering! Besök Dalecarlia Cups egen hemsida här.

I videospelaren nedan ser du en intervju med nya cupgeneralen Johanna Olsson inför årets turnering.

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.