Skip to content

Dogge är klar!

Foto: Henrik Hansson

Vi har tagit tid för reflektion på varsitt håll, och nu står det klart att IK Brage och Douglas Karlberg har förlängt avtalet och ”Dogge” förblir grönvit!

– Vi har varit ifrån varandra i drygt två månader och det har förhoppningsvis varit en nyttig tid som vi helt enkelt behövde. Vi har reflekterat på varsitt håll om det är rätt att fortsätta arbetet tillsammans och efter en bra dialog hela vägen har vi landad i att vi inte alls är klara med varandra. Vi vet vad som har varit bra och vi vet vad som ska bli ännu bättre, nu fortsätter vi jobba stenhårt tillsammans för att Brage ska nå framgång, säger sportchef Ola Lundin.

Dogge går direkt in i träning och ser fram emot att fortsätta kriga för IKB-skölden.

-Det har aldrig funnits några tvivel på att jag vill vara kvar i Brage, men det har känts viktigt för mig och klubben att vi tar det i vår takt för att ge varandra så bra förutsättningar som möjligt. Jag känner mig långt ifrån klar med Brage och ser verkligen fram emot att fortsätta spela här, säger Dogge och fortsätter.

-Jag vet att både jag och övriga truppen kan prestera bättre än föregående år. Det var också därför det blev Brage. En klubb med stort hjärta och som har stora mål och visioner. Jag känner att jag vill vara med och bidra till det, och därför är revanschlusten stor!

Douglas kom till Brage sommaren 2020, och nu står det alltså klart att det blir ytterligare två år i Borlänge för vår nummer 9!

-Brage och Borlänge har kommit att bli mitt andra hem. Folket här är alltid snälla och trevliga oavsett om det är på planen eller i matbutiken. Jag mår bra här och det har jag alltid gjort, säger han.

Vi är otroligt glada över att Dogge är klar för två nya år – Tillsammans är vi IK Brage!

Denna nyhet presenteras i samarbete med Chilli.se – Enormt sortiment av designade posters!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.