Skip to content

Gratis inträde för alla på lördag!

Äntligen är det matchvecka i Superettan igen, och nu på lördag väntar årets Gratismatch för herrarna hemma på Borlänge Energi Arena, och vi räknar med en rejäl publikfest!

Gratismatchen innebär som sagt att all publik har gratis inträde till matchen mot Trelleborgs FF lördagen den 16:e september med start kl.15:00 på Vallen.

Förra året var vi hela 4 012 personer på läktarna, och i år ska vi slå den siffran! För att göra detta möjligt behöver vi din hjälp. Det absolut viktigaste är att du är på plats på Vallen på lördag, och ta gärna med dig ett helt gäng på fotboll!

Du kan även stötta oss lite extra via Gratismatchen, och därmed ha chansen att vinna fina och exklusiva priser. Vilka priserna är kommer vi presentera löpande under veckan.


GÅ PÅ MATCHEN: Det absolut viktigaste är att du är på plats på Borlänge Energi Arena! Ta med dig vänner och familj, grannar och bekanta, skolklassen eller laget, ja alla ska till Vallen! En fullsatt arena betyder cirka 4 500 personer. Kan ni företagare och privatpersoner via era bidrag nå upp till exempelvis 250 kr per åskådare, så betyder det dryga miljonen till IK Brages verksamhet!

STÖTTA SOM PRIVATPERSON: Som privatperson och grönvit supporter lägger du 10-, 25-, 50 öre, 1 kr eller mer, genom att registrera dig via formuläret HÄR (behöver du hjälp; maila robin@ikbrage.se). När matchen är spelad kontaktar vi dig och du swishar summan du valt multiplicerat med antalet åskådare. Lägger du exempelvis 10 öre så blir det t.ex. 300 kr vid en publiksiffra på 3 000 personer.

STÖTTA SOM FÖRETAG: Som företag och samarbetspartner bidrar du med 2-, 3-, 5- eller 10 kr per åskådare. Lägger du exempelvis 2 kr per åskådare blir ditt bidrag vid en publiksiffra på t.ex. 3 000 personer = 6 000 kr du stöttar IK Brage med. Du som företagare kontaktar stefan.sens@ikbrage.se för att registrera ert bidrag till Gratismatchen.

Ditt stöd är otroligt viktigt, vi behöver dig mer än någonsin!

Borlänge, Dalarna, vi ska visa att vi är värda ett fotbollslag i eliten – ALLA TILL VALLEN!

Har du frågor eller vill ha hjälp med hur du bidrar via Gratismatchen så kontakta: robin@ikbrage.se

STÖTTA BRAGES GRATISMATCH HÄR!

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.