Skip to content

Gratismatch på fredag hemma på Vallen

Vi är inne i Dalecarlia Cup-veckan och bjuder upp till en ordentlig fotbollsfest i Borlänge. Nu på fredag, den 30:e juni, är det även dags för ett efterlängtat Borlänge-derby hemma på Borlänge Energi Arena mot Kvarnsvedens IK.

Vi anordnar i samband med detta Gratismatchen, vilket innebär vi erbjuder gratis inträde för ALLA BESÖKARE till fredagens match. Det är alltså bara att komma till Vallen och gå in på arenan, se på bra fotboll, njuta av det fina vädret och att Borlänge levererar en riktigt spännande derbymatch.

Vi hoppas på storpublik och en rejäl fest här på Vallen. Vädret bjuder in till en riktigt härlig kväll och vi öppnar portarna till arenan kl.18:00, matchen startar sedan kl.19:00.

Det är tillsammans med våra samarbetspartners och er supportrar med ett extra stort grönvitt hjärta som vi kan göra gratismatchen möjlig. Vi hoppas att du vill vara med och stötta oss!

Du som privatperson och företagare kan bidra på olika sätt:
 
GÅ PÅ MATCHEN: 
Det absolut viktigaste är att du är på plats på Borlänge Energi Arena! Ta med dig vänner och familj, grannar och bekanta, ja alla ska till Vallen! En fullsatt arena betyder 4 359 personer. Kan ni supportrar och företagare via era bidrag nå upp till exempelvis 115 kr per åskådare, så betyder det dryga 500 000 kr till IK Brages dam och barn/ungdomsverksamhet!

STÖTTA SOM PRIVATPERSON: Som privatperson och grönvit supporter lägger du 10-, 25-, 50 öre, 1 kr eller mer, genom att registrera dig HÄR (du kan även maila robin@ikbrage.se). När matchen är spelad kontaktar vi dig och du swishar summan du valt multiplicerat med antalet åskådare. Lägger du exempelvis 10 öre så blir det t.ex. 200 kr vid en publiksiffra på 2 000 personer.

STÖTTA SOM FÖRETAG: 
Som företag och samarbetspartner bidrar du med 2-, 3-, 5- eller 10 kr per åskådare. Lägger du exempelvis 2 kr per åskådare så blir det vid en publiksiffra på t.ex. 2 000 personer 4 000 kr du stöttar IK Brage med. Du som företagare kontaktar stefan.sens@ikbrage.se för att registrera ert bidrag till Gratismatchen.

Ditt stöd är otroligt viktigt, vi behöver dig!

Borlänge, Dalarna, Dalecarlia Cup, det är dags – Vi ska fylla Borlänge Energi Arena!

ALLA TILL VALLEN!

Har du frågor eller vill ha hjälp med hur du bidrar via Gratismatchen så kontakta: robin@ikbrage.se

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.