Skip to content

Gratismatchen 2022 – ALLA TILL VALLEN!

Gratismatchen 2022 – Söndag 18 september kl.15:00

Söndagen den 18:e september anordnar vi årets gratismatch på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, då Trelleborgs FF gästar Borlänge.

Vi erbjuder ALLA BESÖKARE FRI ENTRÈ till matchen. Ta med dig vänner, familj, grannar, ja alla du känner – så fyller vi Vallen och skapar säsongens största publikfest tillsammans!

Det är tack vare våra partners och er supportrar med ett grönvitt hjärta som gör gratismatchen möjlig. Det är en väldigt viktig match för oss, såväl sportsligt som ekonomiskt, samt även en möjlighet att locka nya supportrar till Brage.

Vi hoppas att du vill vara med och stötta oss. Du som företag och privatperson kan bidra till Gratismatchen på olika sätt:

GÅ PÅ MATCHEN: 
Det absolut viktigaste är att du är på plats på Vallen! Försök få med dig så många som möjligt. En fullsatt arena betyder 4 359 personer. Kan ni företagare och privatpersoner via era bidrag nå upp till exempelvis 230 kr per åskådare, så betyder det dryga 1 000 000 kr till IK Brage. Hade det inte varit helt fantastiskt att fylla Vallen tillsammans?

STÖTTA SOM FÖRETAG: 
Som företag och samarbetspartner bidrar du med 2-, 5- eller 10 kr per åskådare. Lägger du exempelvis 2 kr per åskådare så blir det vid en fullsatt arena maximalt 8 718 kr du stöttar IK Brage med. Du registrerar ditt företag här: , eller kontaktar stefan.sens@ikbrage.se

STÖTTA SOM PRIVATPERSON: 
Som privatperson och grönvit supporter lägger du 10-, 25-, 50 öre, 1 kr eller mer, genom att registrera dig här. När matchen är spelad kontaktar vi dig och du swishar summan du valt multiplicerat med antalet åskådare. Lägger du exempelvis 10 öre så blir det maximalt 435,90 kr vid ett fullsatt Vallen.

Ditt stöd är otroligt viktigt, vi behöver dig – Registrera ditt bidrag via följande länk: https://bit.ly/3AwZm5O

Dalarna, det är dags – Sprid budskapet – ALLA TILL VALLEN!

Tillsammans är vi IK Brage!


Har du frågor eller vill ha hjälp med hur du bidrar via Gratismatchen så kontakta: robin@ikbrage.se

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.