Skip to content

GRATISMATCHEN DAMER

Fredagen den 30 juni är det dags för Borlänge-derby hemma på Borlänge Energi Arena mot Kvarnsvedens IK och vi vill sätta publikrekord för en dammatch i Dalarna!

Vi anordnar därför Gratismatchen, vilket innebär att all publik har gratis inträde till matchen. För att göra detta möjligt hoppas vi att du vill vara med och stötta oss.

Du som privatperson och företag kan bidra på olika sätt:
 
GÅ PÅ MATCHEN: 
Det absolut viktigaste är att du är på plats på Borlänge Energi Arena! Ta med dig vänner och familj, grannar och bekanta, ja alla ska till Vallen! En fullsatt arena betyder 4 359 personer. Kan ni företagare och privatpersoner via era bidrag nå upp till exempelvis 115 kr per åskådare, så betyder det dryga 500 000 kr till IK Brages dam och barn/ungdomsverksamhet!

STÖTTA SOM PRIVATPERSON: Som privatperson och grönvit supporter lägger du 10-, 25-, 50 öre, 1 kr eller mer, genom att registrera dig via denna länk:
https://bit.ly/3C0JHvf (du kan även maila robin@ikbrage.se). När matchen är spelad kontaktar vi dig och du swishar summan du valt multiplicerat med antalet åskådare. Lägger du exempelvis 10 öre så blir det maximalt 435,90 kr vid ett fullsatt Vallen.

STÖTTA SOM FÖRETAG: 
Som företag och samarbetspartner bidrar du med 2-, 3-, 5- eller 10 kr per åskådare. Lägger du exempelvis 2 kr per åskådare så blir det vid en fullsatt arena maximalt 8 718 kr du stöttar IK Brage med. Du som företagare kontaktar stefan.sens@ikbrage.se för att registrera ert bidrag till Gratismatchen.

Ditt stöd är otroligt viktigt, vi behöver dig!

Borlänge, Dalarna, det är dags – Vi ska slå rekord!

ALLA TILL VALLEN!

Har du frågor eller vill ha hjälp med hur du bidrar via Gratismatchen så kontakta: robin@ikbrage.se

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.