Skip to content

Gratismatchen – säkra din gratisbiljett via webben nu!

Med tre fina poäng och en 5-0-seger i ryggen ser vi nu fram emot säsongens stora publikfest då vi nu på fredag, den 28:e juni kl.19:00, anordnar årets Gratismatch hemma på Vallen. Det vankas GävleDala-derby då Gefle IF står för motståndet i omgång 14 av Superettan, vilket också är den sista matchen innan vi går på sommaruppehåll.

Matchen spelas under självaste Dalecarlia Cup, vilket är som upplagt för en riktig publiksuccé och fotbollsfest utöver det vanliga i Borlänge!

Gratismatchen innebär att all publik har gratis inträde till matchen. Det är ett väldigt stort intresse inför denna match och vi både tror och hoppas på fullsatt! För att underlätta för alla behöver du därför hämta ut en gratisbiljett till matchen, detta för att du på förhand ska kunna säkra din plats på arenan och enklare planera ditt besök. I skrivande stund närmar vi oss 2 200 bokade biljetter redan. Säkra din plats och hämta ut din gratisbiljett via webben HÄR.

OBS: Tänk på att hemmastå- och bortaståsektionerna är till för de aktiva supporterklackarna. Vi uppmanar dig/er som vill stå men inte tillhöra någon av klackarna att plocka ut biljetter på ”Ståplats Familjeläktaren” på östra ståplats. Denna ståplats är till exempel fördelaktig för lag som deltar på Dalecarlia Cup som inte supportrar något av lagen.

SÄSONGSKORT GÄLLER: Du som redan har säsongskort så gäller detta även på denna match. Du behöver således inte plocka ut en biljett. Har du inte tänkt gå på matchen och vill ”avboka” din plats, kontakta oss så fixar vi det.

För IK Brage är denna match mer än bara en match. Den är en livsviktig händelse för klubbens överlevnad ekonomiskt och som ett tillfälle att enas för elitfotbollen i Borlänge och Dalarna. Alla intäkter från matchen går direkt till att stötta IK Brage och återställa det egna kapitalet i klubben, en viktig investering för framtida generationer och en förutsättning för att vi ska driva verksamheten vidare.

För att denna gratismatch ska vara möjlig behöver vi ditt ströd. Du kan dels genom dig själv och/eller via ditt företag bidra och stötta klubben via gratismatchen. Som privatperson eller företag bidrar du med X antal kronor per besökare. Lägger du som privatperson till exempel 10 öre per åskådare så stöttar du klubben med max 450 kr. Lägger ditt företag till exempel 2kr per åskådare så stöttar du klubben med max 9 000kr.

Vi ses på fredag – ALLA TILL VALLEN!

– SÄKRA DIN PLATS OCH HÄMTA UT DIN GRATISBILJETT HÄR –

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.