Skip to content

Grönvita partners: ICA MAXI Stormarknad Borlänge

En av våra viktiga partners ICA Maxi Stormarknad i Borlänge har under 2022 utökat sitt samarbete med IK Brage.

-Vi ser Brage som en viktig del av vårt samhälle som bidrar vi till en meningsfull sysselsättning för barn och ungdomar. Brages satsningar på både barn, ungdomar och nu även damfotboll stämmer väl in på vår sponsringspolicy, säger Handlare Thomas Ekenhammar och fortsätter.

-Tillsammans kan vi höja attraktiviteten för hela Borlänge och något som orten kan vara stolta över, menar han.

Vi är nu väldigt glada över att meddela att ICA MAXI Stormarknad i Borlänge återigen sätter sin exponering på Östra läktaren på Vallen, vilken också genom åren gått under benämningen ”ICA MAXI-läktaren”.

-Vi har haft exponeringen på hela Östra sedan 2004, vårt premiärår. När vi de senaste åren inte funnits på plats har det inte känts riktigt bra. Men nu tycker vi att läktaren har hittat ”hem” igen, avslutar Ekenhammar.

Du vet väl att du kan stötta Brage lite extra när du handlar på ICA MAXI Stormarknad i Borlänge? Det enda du behöver göra är att scanna streckkoden som finns på ditt fysiska och digitala medlemskort, i samband med ditt köp. Streckkoden finns även tillgänglig att hämta via Instagram/Facebook samt här nedan, och du kan enkelt printscreena koden och använda den i butiken:

Vi riktar ett stort tack till ICA MAXI Stormarknad i Borlänge för att ni är med på resan tillsammans med oss – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.