Skip to content

Ieltsin Camões är grönvit

Foto: Henrik Hansson

Han har varit på plats under nästan fyra veckor och redan hunnit med att spela en match i den grönvita tröjan. Nu är det klart att han blir kvar i Borlänge över säsongen 2025.

Varmt välkommen säger vi till Ieltsin Camões, som närmast kommer från Skellefteå FF.

-Det känns underbart! Jag måste tacka Brage för den här möjligheten. Jag känner mig väldigt välkommen här och har blivit väl mottagen av alla runt klubben, så det känns som den perfekta platsen för mig, säger Ieltsin om att ha skrivit på för grönvitt.

Den 188cm långe portugisen, som har en bakgrund i bland annat Sporting Lissabons akademi, har provtränat med Brage från att vi startade upp försäsongsträningen.

-Det är inte så enkelt att komma in i en ny grupp och en ny klubb, men alla i Brage har gjort den saken väldigt enkel för mig. Så tack vare detta har jag kunnat fokusera på att visa vad jag kan, och jag har redan fått vänner här, förklarar han.

Den 23-årige anfallaren smällde in 26 mål på 26 matcher i division 2 under förra året, och hoppas kunna bidra med mål för Brage i Superettan.

-Jag vill vara en viktig del av klubben, och vara ett föredöme både på och vid sidan av planen. Förhoppningsvis kan jag addera kvalité till laget, och såklart göra mål och hjälpa laget och klubben att uppnå det vi vill, avslutar Ieltsin.

Vårt nyförvärv kommer tyvärr inte till spel mot ÖSK på lördag, då han har en mindre skadekänning.

Återigen varmt välkommen till Brage och Borlänge Ieltsin – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.