Skip to content

IK Brage bjuder in till Kick-off 2024

Det är dryga månaden kvar till årets seriepremiär och det har blivit dags att presentera 2024 års IK Brage. Likt tidigare vill vi göra det tillsammans med er på Quality Hotel Galaxen i Borlänge, torsdagen den 21:a mars.

Vi kommer att presentera IK Brages representationslag- herr och dam, där vi får en färsk statusuppdatering från vår sportsliga ledning inför stundande säsongsstart. Vi kommer även presentera årets arbete kring Dalecarlia cup, vår barn- och ungdomsverksamhet samt akademi, och självklart några ord från klubbchefen kring läget klubben befinner sig i.

Du som medlem och supporter är varmt välkommen att besöka årets kick-off och ta del av en trevlig afton i grönvita vänners lag. Vi har en begränsad kapacitet på 250 personer, anmälan är kostnadsfri men bindande. Mat är valfritt som tillägg och kostar 250kr/person.

Anmäl dig till kick-offen HÄR.

Plats: Quality Hotel Galaxen (Stora Björn)
Presentation av föreningen:
ca 17:00 -18:30
Mat:
ca 18:00-19:30
Datum:
Torsdagen den 21:a mars
Sista anmälningsdag:
Torsdagen 14:e mars
Mat:
Svensk ryggbiff med potatiskaka, rödvinssås och primörer
Kostnad för mat: 250kr/person
Konferencier:
Peo Karlström

OBS: För dig som är med i supporterstödet ”Tillsammans för Brage” eller partner i Bragenätverket (beroende på avtal) är Kick-offen kostnadsfri. Gå med i supporterstödet HÄR!

Varmt välkomna!

Anmäl dig till kick-offen HÄR.

Tillsammans är vi IK Brage

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.