Skip to content

IK Brage etablerar Bokadero i Borlänge

Bokadero Arena, en av landets snabbaste växande nätverksaktörer, stoltserar nu med att etablera sig i hjärtat av Dalarna – Borlänge kommun. Med en framgångsrik historia av arenor som blomstrar på flera platser runt om i landet, och med starka partners som Brynäs IF och Västerås SK Bandy, expanderar nu Bokadero för att erbjuda en unik mötesplats även i Borlänge.

IK Brage har noga följt konceptets utveckling, inspirerade av framgångarna i Gävleborg och Mälardalen. Diskussionerna har intensifierats särskilt efter IBF Faluns etablering förra hösten. Stefan Sens, Affärsansvarig i IK Brage, ser en unik möjlighet att knyta samman affärsnätverk i och runt Dalarna under Bokadero Arenas flagga, och därmed erbjuda lokala företag möjligheten till ett ännu större och mer dynamiskt nätverk både i och utanför Borlänge.

“Det är med stor glädje vi presenterar detta samarbete. Vi är övertygade om att vi, genom att inkludera Bokadero Arena med dess imponerande struktur och spännande program, kan ta vårt partnernätverk till nya höjder. Det blir en kombination av vassa föreläsningar och dynamiska affärsmöten under samma tak,” uttalar Stefan Sens Laszlo entusiastiskt.

Jonas Lööw, VD för Bokadero, uttrycker sin glädje över att äntligen ha hittat den perfekta partnern för att etablera konceptet i Borlänge. Känslan av stolthet över att IK Brage nu äger Bokadero Arena i Borlänge genomsyrar uttalandet.

“Sedan vår etablering i Falun har vi önskat oss en partner i Borlänge för att skapa ett ännu större värde för våra kunder i Dalarna. För oss har det alltid varit IK Brage som toppat vår önskelista. Vi är oerhört glada över att ha blivit så attraktiva att ett sådant stort varumärke som IK Brage väljer att samarbeta med oss.” säger Jonas Lööw med entusiasm.

Intresset för Bokadero Arena i Dalarna har varit stort, och efter IK Brages anslutning är redan omkring 90 företag kopplade till nätverket i Dalarna.

“Med direkt anslutning av 50 företag från IK Brage har vi nu cirka 90 företagsmedlemmar i Dalarna. Men vi nöjer oss inte där; vi ser en enorm potential att tillsammans bygga en stor och inspirerande mötesplats för näringslivet,” tillägger Jonas Lööw.

Uppladdningen för Bokadero Arena Borlänge är i full gång – Vi ses 21 mars!

Eventkalender:

21 mars: PREMIÄR! Nätverksträff & föreläsning med Jesper Ek – “People First”

23 april: Nätverksfrukost & föreläsning med Henrik Larsson Broman – “Möjligheterna med AI”

30 maj: Lokalt affärstorg med 20 förbokade affärsmöten på en halvdag.

Fler event uppdateras kontinuerligt.

Ett brett spektrum av inspirerande föreläsare och det framstående konceptet “Lokalt affärstorg” kommer att skapa en dynamisk och givande upplevelse för alla deltagare. Var med och bygg framtidens affärsnätverk – Bokadero Arena Borlänge!

Tillammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.