Skip to content

Jacob Stensson är klar!

Vi kan idag presentera en riktig nyårsraket, och vi är väldigt glada över att kunna meddela att vår mittfältsgigant Jacob Stensson har valt att förlänga sitt avtal med Brage!

Sportchef Ola Lundin om förlängningen:
-Det är en viktig pusselbit som faller på plats nu när ”Jacke” är klar för två nya år. En spelare som alla lag önskar sig, som varje dag driver såväl sig själv som andra framåt, en ledare, kravställare och ett fullblodsproffs. Jacke står för allt vi önskar att man står för i Brage, och det känns väldigt bra att han känner starkt för klubben och fortsätter resan i grönvitt, säger Lundin.

Jacob Stensson, som kom till Brage inför säsongen 2022, har nu kritat på för två nya år i Brage och Borlänge.
-Jag valde att förlänga med IKB för att jag tror på organisationen och vill vara en del på resan mot spel i Allsvenskan, säger Jacke och fortsätter;

-Det känns väldigt bra att fortsätta vara en del av grönvitt. Jag har många vänner i klubben som jag ser fram emot att spendera mer tid med.

26-åringen klev fram och blev en viktig spelare under 2023, där han fick kröna säsongen med att ta emot utmärkelsen som ”årets genombrott” i Brage.
-2023 för min del var ett år där jag tog många steg framåt, främst speltidsmässigt. Jag känner personligen att jag alltid haft kvalitén som jag uppvisade under hösten, men det som gjorde skillnad var speltid och en tro från tränarstaben, säger Stensson.

Nu går han in på sitt tredje år i Borlänge, och mittfältaren har högt uppsatta målsättningar inför framtiden.
-Jag är otroligt taggad inför 2024. Jag tycker vi har en väldigt bra trupp och känner att vi har goda förutsättningar för spel i en högre division, vilket tveklöst är målet detta år. Och om vi inte uppnår det 2024 så siktar vi återigen på uppflyttning 2025, avslutar Jacke.

”Kriga, kriga som, kriga som Stensson” ljöd över Vallen ett flertal gånger under 2023. Vill du se Jacke tillsammans med övriga grönvita krigare på Vallen kommande säsong? Se till att köpa ditt säsongskort redan idag via webben. Köp ditt säsongskort HÄR!

Vi passar på att önska alla ett gott nytt grönvitt år – Vi ses 2024!

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.