Skip to content

Jonatan Lundevall tillbaka i grönvitt

Foto: Henrik Hansson

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jonatan Lundevall tillbaka till Brage.

Jonatan gjorde sju A-lagssäsonger med grönvitt mellan 2003-2009, där han under -09 var en starkt bidragande faktor till att spela upp Brage i Superettan igen. Nu är han tillbaka i en helt annan roll, då han kliver in i ledarstaben som medicinskt ansvarig för herrlaget.

-Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka och få bidra och göra ny insatser för klubben, säger Jonatan.

Lundevall, som efter ett äventyr till Stockholm och spel med Väsby, Vasalund och Frej, numera är tillbaka i Borlänge igen med sin fru och deras två barn, ser fram emot sitt nya nya uppdrag i Brage.

-Samma år som jag avslutade fotbollen 2014 blev jag klar med utbildningen som naprapat, och har sen dess jobbat på en privat idrottsklinik i både Stockholm och nu senast i Falun, förklarar han och fortsätter.

-I min nya roll kommer jag att bidra med mina kunskaper inom rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder. Jag tror att både jag och samtliga involverade kommer ha stor nytta och dra fördel av den erfarenhet och förståelse jag fått genom min tidigare spelarkarriär, menar han.

-Jag är taggad till max, 10 av 10, avslutar Jonatan.

Sportchef Ola Lundin om att få in Lundevall i ledarstaben:

-Jag hade kontakt med Jonatan redan för tre år sedan när de flyttade hem till Borlänge, men då var det inte riktigt läge med nybyggt hus och små barn. Men i höstas flaggade Jonatan för att läget var bättre och att han kände ett starkt sug att komma hem till Brage och ta sig an ansvaret som medicinskt ansvarig.

-Jonatans profession som naprapat och physio tillsammans med hans koppling till Brage, hans gedigna fotbollsbakgrund som spelare samt hans ledarskap gör att det känns väldigt bra att välkomna honom tillbaka till klubben igen.

Varmt välkommen hem Jonatan – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.