Skip to content

Matchdag: IK Brage – IK Sirius FK

Svenska Cupen

MATCHDAG: SÖNDAG
VI MÖTER: IK Sirius FK
PLATS: Borlänge Energi Arena
MATCHSTART: 17:30
BILJETTINFORMATION: KÖP DIN BILJETT HÄR
TV/WEBBSÄNDNING: TV4 PLAY SPORT

Idag, söndag, kl.17:30, tar vi emot Sirius hemma på Vallen i vår andra match i Svenska Cupens gruppspel.

”Bevisligen klarade vi det mot Norrköping, och det finns inget som talar för att vi inte ska klara det till helgen heller. Det krävs hårt jobb, och att vi alla bidrar till det.”

Oskar Ågren inför Sirius hemma

För dig som kommer på matchen finns här viktig information som är bra att ta del av inför ditt besök:

  • I enlighet med myndigheternas beslut råder det totalt väskförbud på evenemang i Sverige. Inga väskor är alltså tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Så ta med er filten och sittunderlaget under armen, så ses vi på Vallen.
  • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går in gratis till hemmaståplats. Nytt för denna säsong är att du behöver hämta ut din gratisbiljett via webben, och det gör du genom att gå in på ikbrage.ebiljett.se och under kategorin Ungdom 0-19 år skriver du in koden: brage4life
  • Under söndagens match kommer endast Västra ståplats (Evertläktaren) att vara öppen för hemmasupportrar. Östra ståplats (ICA-Läktaren) är endast tillgänglig för bortasupportrar.
  • OBS: Var redo att visa giltig ID/legitimation för att intyga in din ålder i entrén.
  • Entréer: Vi har två entréer öppna för hemmasupportrar.
  • Huvudentrén – Stänger 5 minuter in i andra halvlek (södra sidan mot Borlänge Centrum): Här går du som har biljett på södra sittplats, västra aktiv sittplats och västra ståplats in. Även barn/ungdomar med gratisbiljett till västra läktaren går in här. Du som har biljett på norra sittplats har möjlighet att gå in via huvudentrén men vi rekommenderar att gå runt till Norra entrén om det är långa köer.
  • Norra entrén – Stänger 15 minuter efter matchstart (mot Forssa centrum): Här går endast du med biljett på norra sittplatsläktaren in.
  • Bortasupportrar med biljett till borta ståplats går endast in via syd/östra entrén. Biljetter säljs inte på plats, utan vi hänvisar till köp via webben här.
  • Kioskerna kommer under denna match endast kunna ta emot swishbetalningar på grund av tekniska problem med våra kortläsare.

Bragetruppen till dagens cupmatch:
Viktor Frodig
Andre Bernardini
Alexander Zetterström
Eirik Asante Gayi
Jacob Stensson
Henry Sletsjøe
Kevin Nyarko
Gustav Berggren
Samouil Izountouemoi
Filip Sjöberg
Christopher Redenstrand
Ieltsin Camões
Pontus Jonsson
Oskar Ågren
Ömür Pektas
Emil Tot Wikström
Johan Arvidsson
Ferhan Abic
Cesar Weilid

Vi ses på Vallen – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.