Skip to content

Matchdag: Västanfors IF FK – IK Brage

Idag, onsdag, spelar våra damer sista matchen innan sommaruppehållet, då vi tar oss an Västanfors IF FK på Fagerliden i Fagersta.

Laget är fast beslutna om att avsluta vårsäsongen med tre poäng och komma tillbaka upp på vinnarspåret igen.

-Vi har pratat igenom senaste matchen och ventilerat, och alla är besvikna så revansch lusten är stor i truppen, säger Brages tränare Fredrik Bengtsson och fortsätter.

-Rent spelmässigt så behöver vi lära oss att ibland bryta deras linjer oftare, och dra isär motståndarna lite mer för att hitta ytor. Det vill säga variera vårt anfallsspel mer för att komma in bakom backlinjen, med spel över dem för att få dem att jobba felvända mot eget mål, Samt att dra isär deras lag för att sedan kunna få större ytor att verka på.

-Förluster är såklart väldigt tråkiga, men vi kan alltid lära oss något av dem. Vi lyckades studsa tillbaka när vi torskade mot Rynninge tidigare i våras, och jag hoppas att vi kan reagera likvärdigt även denna gång, menar Bengtsson innan han avslutar.

-Vi går för en trea, vilket skulle vara extremt skönt att ha med oss inför hösten, nu när vi går på lite välförtjänt sommarvila innan höstsäsongen tar vid igen i mitten av juli.

Västanfors IF FK – IK Brage
Datum: Onsdag 22 juni
Plats: Fagerliden
Matchstart: 19:00

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.