Skip to content

Meriterat nyförvärv till IK Brage dam

Damerna är riktigt stolta att presentera det sista nyförvärvet inför säsongen 2024 i Div 1 Norra.

”Olivia Wallner, 22 årig målvakt från Sundsvall, har bestämt sig att krita på för Brages Damer. Vi har haft kontakt med Olivia i över ett års tid då vi bjöd hit henne på träning inför säsong 2023 och ville väldigt gärna signa henne redan då. Men elitettan lockade och hon hamnade i IFK Bromölla under 2023. Vi höll kontakt med Olivia under hela förra året och när Bromölla åkte ur elitettan var vi snabba med att erbjuda henne ett kontrakt hos oss i 2024. Olivia var extremt eftertraktad av många lag i både elitettan och div 1 men till slut lyckades vi få hennes signatur!” – Robyn Decker

Decker fortsätter: I Olivia får vi en målvakt med mycket erfarenhet från spel i elitettan hos både SDFF och IFK Bromölla. Hon är bekväm med sina fötter, vill vara involverad i uppbyggnadsspelet, och är väldigt kommunikativ med sina medspelare. Hon utstrålar energi både på och utanför plan som gör att hon passar in hur bra som helst i gruppen.

I både Olivia och Elin har vi 2 extremt duktiga målvakter som kan konkurrera med varandra samt ge oss en otrolig stabilitet mellan stolparna under 2024, säger Robyn avslutningsvis.

Alexandra Sjölander jobbar sig sakta men säkert tillbaka från sin axelskada hon ådrog sig under hösten 2023.

Välkommen till IK Brage-familjen Olivia!

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.