Skip to content

Ny tränarduo klara för herrarna

William Bergendahl och Janne Mian blir ny tränarduo för IK Brage herr (Foto: Henrik Hansson)

Vi kan nu presentera den nya tränarkonstellationen som ska ta IK Brages herrar in i 2024. Det blir två bekanta ansikten som leder IK Brage framåt, då Janne Mian och William Bergendahl tar över tränaransvaret tillsammans.

Sportchef Ola Lundin om det nya ledarskapet:

”Det har varit en period för reflektion, analys och planering kring vem som ska leda den dagliga verksamheten som chefstränare, med allt vad det innebär. Vad som i läget nu och framgent bedöms ge klubben bäst förutsättningar till fortsatt utveckling och framgång.

Den här gången blev det ingen ”vem” utan det blev ”vilka” när valet föll på två herrar som vi känner väl, och som vi är övertygade om att tillsammans har alla förutsättningar att driva vårt fotbollslag framåt mot nya mål.

Janne Mian och William Bergendahl är två fantastiska personer, mycket kompetenta fotbollstränare med olika erfarenheter och styrkor, men med gemensamma värderingar kring såväl ledarskap som fotbollsfilosofi. De känner klubben och kulturen väl efter deras två respektive fyra år som assisterande tränare de senaste åren, och jag är väldigt glad över att det är just dessa två som kommer att ha huvudansvaret att leda IK Brage tillsammans med övrigt ledarteam.”

Vi passar på att säga varmt välkommen tillbaka till William, samt är glada över att Janne blir kvar i grönvitt – Tillsammans är vi IK Brage

En intervju kommer med de båda tränarna under måndagskvällen.

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.