Skip to content

Publikinformation inför kvällens match på Vallen

Under fredagskvällen spelar våra herrar hemmamatch på Borlänge Energi Arena mot Gefle IF och vi väntar mycket folk till Vallen.

För att alla ska trivas och att vi ska kunna erbjuda ett bra och säkert evenemang så är det några förhållningsregler och praktisk information som är bra att ta del av:

VIKTIGT!

Legitimation/ID-kontroll på Gratisungdomar –>> Vi fortsätter erbjuda barn/ungdomar upp till och med 19 år gratis inträde till hemma-ståplats. Ingen biljett behöver hämtas ut som tidigare… MEN uppvisande av ID/legitimation kan komma att krävas för att få fri entré. Har du inte möjlighet att uppvisa ett giltigt ID som visar att du är 19 eller yngre så kan du nekas gratisinträde. Då köper du en vanlig biljett i biljettluckan.

Ny avspärrning –>> För att säkerställa säkerhetsläget så kommer ingen kunna gå mellan familjeläktaren/barn- & ungdomsläktaren på östra ståplats och övriga arenan. En avspärrning är upprättad mellan Norra sektion E och Norra sektion F (Familjeläktaren/Östra ståplats). Detta innebär också att du som har biljett till familjeläktaren, eller för dig som är barn/ungdom och går in gratis till ståplats (om du inte ska stå i Brageklacken på västra sidan), går in via entrén på nord-östra sidan mot Domnarvet.

 • Matchstart: kl.19:00
 • Arenan öppnar: kl.18:00
 • Biljetter: Köper du både enklare och billigare via webben här: https://ikbrage.ebiljett.nu – Biljettluckorna på plats öppnar 17:30 och finns endast i anslutning till Huvudentrén (Södra sidan). OBS: Det är dyrare biljettpriser då du köper din biljett på plats i biljettluckan.
 • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går in gratis till hemma-ståplats. Du behöver inte hämta ut en gratisbiljett som tidigare matcher.
  • VIKTIGT! Var redo att visa giltig ID/legitimation för att intyga in ålder och på så vis få gratis entré. Kan du inte uppvisa giltigt ID som visar att du är 19 år eller yngre hänvisar vi till bijettkassan/webben för köp av biljett.
   • Om du är aktiv i Brageklacken på Västra ståplats så går du in via grinden som ligger i anslutning till huvudentrén.
   • Vill du stå på familjeläktaren (ICA Maxi-läktaren) måste du gå in i entrén på nordöstra sidan mot Gammelgården/Domnarvet. Vi önskar att yngre barn och familjer står på hemmasektionen på östra ståplats (d.v.s. den norra sidan på ICA Maxi läktaren) – vilken vi nu kallar ”familjeläktaren”.
 • Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen biljett. Vill du sitta så finns det förmånliga priser på familjeläktarens sittplatsdel (Norra F).
 • Västra ståplats är endast till för Bragesupportrar som ska tillhöra Brageklacken.
 • Entréer: Vi har tre entréer öppna för hemmasupportrar och en för bortasupportrar:
  • Huvudentrén – Stänger 5 minuter in i andra halvlek (södra sidan mot Borlänge Centrum): Här går du som har biljett på Södra sittplats, västra aktiv sittplats och västra ståplats in. Även barn/ungdomar med gratisbiljett till västra läktaren går in här. Du som har biljett på Norra sittplats (OBS: Gäller ej dig som har biljett till familjeläktaren) har möjlighet att gå in via huvudentrén men vi rekommenderar att gå runt till Norra entrén om det är långa köer.
  • Norra entrén – Stänger 15 minuter efter matchstart (mot Forssa centrum): Här går endast du med biljett på Norra sittplatsläktaren in.
  • Nord/östra entrén/Familjeläktaren – Stänger 15 minuter efter matchstart (mot Domnarvsgården): Här går du som har biljett till familjeläktaren in (östra hemma-ståplats och sittplats Norra F). Även barn/ungdomar med gratisbiljett till östra ståplats/familjeläktare. Du som har biljett hit kan ENDAST gå in via denna entrén.
  • Bortasupportrar med biljett till borta stå går endast in via syd/östra entrén. Biljetter säljs inte på plats, utan vi hänvisar till köp via webben här.

Kontantfri arena: Vi har en kontantfri arena och tar endast emot kortbetalning och swish.

För att undvika köer: Köp din biljett via webben (både billigare och smidigare) samt kom till arenan i tid innan avspark.

Läs även ordningsreglerna som gäller på arenan och under våra evenemang.

Vi ser fram emot ditt besök på Borlänge Energi Arena!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.