Skip to content

Tack för allt Dogge

Foto: Henrik Hansson

Det står nu klart att IK Brage och Douglas ”Dogge” Karlberg går skilda vägar.

Brage och Dogge hade möjlighet att avsluta kontraktet efter den här säsongen, och har nu gemensamt kommit fram till att utnyttja den klausulen.

Sportchef Ola Lundin:
– Douglas kom till oss sommaren 2020 och nu efter 3,5 år skiljs som sagt våra vägar åt. Det har tyvärr varit lite hackigt för Douglas under de här åren då han har haft otur med skador i lite fel lägen, som gjort att han inte fått kontinuiteten man önskar. Men Douglas har oavsett varit en viktig spelare för oss och bidragit såväl på som utanför planen och vi tackar ödmjukt för insatserna och bidraget till IK Brage, säger Lundin.

Douglas Karlberg säger såhär efter avskedet:
– Jag har trivts väldigt bra i Brage under hela min tid. Nu är det dags för mig och klubben att gå skilda vägar, vilket är tråkigt men också början på något nytt för mig. Jag önskar klubben all lycka i sina målsättningar framåt. Jag är tacksam för min tid i klubben, jag har fått vänner för livet. Framåt vårt grönvita gäng!

Vi tackar Dogge för hans tid i Brage och önskar honom stort lycka till – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.