Skip to content

Tack för allt Klebér!

Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN /

En era har kommit till ända. Efter sex otroligt fina år tillsammans är det dags för IK Brage och Klebér Saarenpää att skiljas åt.

Sportchef Ola Lundin om att Klebér lämnar:

”Klebér kom till oss inför 2018 och sex år senare är det nu dags att gå skilda vägar. Sex år som chefstränare i en och samma elitklubb, det är en lång tid i fotbollsvärlden och vi kan inte tacka Klebér nog för hans otroligt starka och hängivna insats för IK Brage. Allt vi kom överens om för sex år sedan har vi bockat av under resans gång, IK Brage är etablerade i Svensk Elitfotboll med en snittplacering på 6,5 i Superettan över de här åren. Vi har några säsonger varit med i racet på riktigt om de allsvenska biljetterna samt skapat en extremt stark och professionell miljö kring hela den sportsliga verksamheten som idag är självklar.

Efter sex år blir det såklart lite emotionellt när man går skilda vägar, vi har upplevt mycket tillsammans och skapat minnen för livet. Men allt har ett slut och nu är det dags att fotbollsmässigt gå vidare på varsitt håll, men vi skiljs åt som goda vänner och kan se tillbaka på väldigt fina och givande år. Från mig, från oss och från alla som bryr sig om IK Brage finns bara en sak att säga; Stort tack för allt Klebér!”

Klebér Saarenpää:

”Efter lite tankeverksamhet så har det nu blivit dags att söka mig vidare mot nya utmaningar. Tajmingen känns bra trots allt, efter sex fantastiska år där jag trivts otroligt bra med människorna jag haft runt mig, och där vi uppnått väldigt mycket med begränsade resurser och andra utmaningar för klubben. Jag lämnar ett välmående Brage på många vis, och det känns bra att gå vidare när allt är i ordning. Jag önskar alla i och kring IK Brage all lycka och framgång, så får vi se när vi möts igen.

Med vänlig hälsning, Klebér.”

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Klebér för hans otroligt fina arbete för IK Brage. Vi önskar ”Klebban” stort lycka till. Du är för alltid en del av IK Brages fina historia.

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.