Skip to content

Tamimi är klar!

Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN /

Det som många har väntat på har nu blivit verklighet. Jonathan Tamimi blir kvar i Brage och Borlänge!

Efter förra årets fina insatser i den grönvita Bragetröjan har det varit en självklarhet att vi velat förlänga Jonathan Tamimis avtal över 2023.

Många supportrar har vädjat efter hans signatur, och nu är det alltså klart att ”Tamme” förlänger med Brage.

-Jag valde att förlänga av olika anledningar. Dels så tror jag på Klebérs (Saarenpää) och Jannes (Mian) vision, samt klubbens ambitioner kring vad dom vill. Utöver det så finns det en ödmjuk och hungrig spelargrupp som jag vet vill väldigt mycket, säger Tamimi.

Efter en otroligt fin start på hans första säsong med Brage så orkade inte laget hela vägen in i mål. Så det är en revanschsugen högerback som ser fram emot säsongen 2023.

-Revanschsugen ska man alltid vara och ha en vilja att göra det ännu bättre. Alla vet nog vad målet med denna resa är, säger han.

-De viktigaste är att fortsätta arbeta hårt och göra det lilla extra varje dag för att ge sig själva chansen.

-Det vi kan påverka är nuet, så en dag i taget, en träning i taget, en match i taget. Och jag skall göra allt jag kan för att kunna bidra till laget och klubben, avslutar vår nummer 22.

Jonathan Tamimi kritar på sitt nya avtal med IK Brage. Foto: Henrik Hansson

Sportchef Ola Lundin om förlängningen.

-Det har varit prio sedan dag ett att förlänga med Tamimi. Jonathan behövde lite tid mellan säsongerna att landa, och vi har haft en bra dialog hela vägen. Och nu är han med oss igen, alla är glada!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.