Skip to content

Vi önskar er en grönvit jul & ett gott nytt år

Så hade då ytterligare ett år gått och Tomten på Tjärnaberget väntar ivrigt på att få ge sig ut med stora säcken…

Mycket har hänt under året och våra damer tog en härlig serieseger. Vårt herrlag genomgick en stor ombyggnation med 12 nya spelare, och efter en bra vår och lite sämre höst så har vi så har vi byggt en stark grund för framtiden.

Vår barn- & ungdomsverksamhet fortsätter att växa och IK Brage är en större klubb än på länge. Vi vill rikta ett speciellt stort tack till våra ungdomsledare för ett fantastiskt arbete under 2022.

Vi har sedan efter sommaren Owe Nilsson hos oss på deltid som ansvarig för vårt Hållbarhetsarbete. Vi är i uppstartsfas med United By Football och kommer under våren utbilda alla ungdomslag i de Globala Målen.

Vi lyckades än en gång genomföra ett Dalecarlia Cup i toppklass. Stort tack till er alla som gjorde det möjligt att genomföra detta fantastiska evenemang. Det är definitivt en av årets stora höjdpunkter där man får se den glädje och gemenskap som finns i fotbollen. Sportkontoret förstärks från och med årsskiftet då Johanna Olsson ansluter som ny ansvarig för Dalecarlia Cup, där tidigare ansvarig Stefan Sens nu istället tagit över ansvaret för våra partners.

Intresset för och kring våra matcher har ökat och vi levererar ett mycket bra matcharrangemang på elitnivå, som vi ska fortsätta utveckla till 2023. Stort tack till alla som gör detta möjligt.

Vi har även haft fler medlemmar och engagerade supportrar än på väldigt länge. Det är fantastiskt att se oss växa och både tror och hoppas på ett ännu starkare år 2023. Vi längtar redan!

Ni är många som bidrar till att göra denna klubb till vad den är idag. Er insats betyder oerhört mycket. Vi fortsätter att ta stora kliv och IK Brage vill från hjärtat tacka för just din värdefulla insats, samt passa på att önska en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR – Tillsammans är vi IK Brage!

/ Styrelsen gm. Klubbchef Magnus Olsson

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.