Skip to content

Vi söker ansvarig för Dalecarlia Cup – Heltidstjänst

IK Brage arrangerar varje år Dalecarlia Cup som är en av Sveriges största och mest uppskattade ungdomsturneringar i fotboll. Med ca 500 lag, 10 000 deltagare och 50 000 besökare är arrangemanget i dagsläget Borlänges största enskilda event.

Nu söker vi en Cup-general

Som Cup-general för Dalecarlia Cup blir du en nyckelperson i IK Brage. Cupen är väldigt viktig för klubben och den ska utvecklas vidare och bli såväl större, bättre och ännu mer uppskattad av deltagare och besökare.

För att lyckas i rollen som Cup-general behöver du ha erfarenhet av projektledning, försäljning och genomförande av event.

Har du de erfarenheter vi söker, är ansvarsfull, har ett starkt eget driv, är lösningsorienterad, prestigelös och är en person som sätter ett högt värde i att leverera? Då kommer du att passa i rollen och trivas i klubben!

IK Brage är en elitfotbollsklubb i en stark utvecklingsfas. Även om ditt huvudansvar är Dalecarlia Cup så kommer tjänsten även att innehålla andra arbetsuppgifter inom klubben och vi lever efter devisen; Tillsammans är vi IK Brage!

Tjänsten är tillsvidare på 100%.

Välkommen med din ansökan!

Mejla ansökan och CV till magnus.olsson@ikbrage.se senast den 7 oktober.

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.