Skip to content

UPPDATERAD publik- och biljettinformation

På lördag, med start kl.15:00, är det tidig seriefinal hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen då Halmstads BK kommer på besök.

Biljettförsäljningen flyter på i rask takt och det väntas bli årsbästa publikmässigt.

För att alla ska trivas och att vi ska kunna erbjuda ett bra och säkert evenemang så är det några förhållningsregler och praktisk information som är bra att ta del av:

 • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går fortsatt in gratis till ståplats. 
  • Nytt inför denna match är att inpassering sker i separat entré på nordöstra sidan mot Gammelgården/Domnarvet. Vi önskar att yngre barn och familjer står på hemmasektionen på östra ståplats (d.v.s. den norra sidan på ICA Maxi läktaren) – vilket vi nu kallar ”familjeläktaren”.
  • Om du är aktiv i Brageklacken på Västra ståplats så går du fortfarande in via vänstra grinden vid huvudentrén. Dock hänvisar vi alla mindre barn eller minderåriga utan målsman till östra läktarens insläpp.
 • Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen ståplatsbiljett.
 • Det har varit mycket spring och lek på läktarna, och även i områden som är avspärrade, under senaste matcherna. Detta är inte tillåtet och därför kräver vi att föräldrar har sina barn under uppsikt.
 • Västra ståplats är endast till för Bragesupportrar som ska tillhöra Brageklacken
 • Det är otroligt kul att vi har så många besökare på Vallen. Detta medför dock att om du vill ha en sittplats så behöver du köpa sittplatsbiljett till dig själv OCH även till ditt barn. Inga barn går in gratis och får en automatisk plats på sittplats. Barn/ungdomsbiljetter till sittplats måste köpas:
  • Sittplats upp till 12 år – 50kr
  • Sittplats 13-19 år – 80kr

Eftersom sportkontoret har semesterstängt så hänvisar vi till biljettköp via webben här: https://ikbrage.ebiljett.nu/ – Biljettluckan på Vallen öppnar 1,5 timme innan matchstart. 

Tack för att ni visar förståelse. Vi jobbar för att efter våra förutsättningar kunna erbjuda alla besökare ett trevligt och säkert evenemang i samband med våra fotbollsmatcher på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen.

Nu laddar vi för en riktigt härlig match på lördag – ALLA TILL VALLEN!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.