Skip to content

Viktig publikinfo inför Gratismatchen

Fredag kl.19:00 spelas den sista matchen innan sommaruppehållet då Gefle IF gästar Borlänge, och i samband med det anordnar vi även årets Gratismatch på Vallen!

Vi går mot fullsatt, vilket innebär att det kommer vara mycket folk som besöker fredagens GävleDala-derby. För att du som besökare ska trivas och att vi ska kunna erbjuda ett bra och säkert evenemang så är det några förhållningsregler och praktisk information som blir extra viktiga att ta del av:

VÄSKFÖRBUD: I enlighet med myndigheternas beslut råder det fortsatt totalt väskförbud på evenemang i Sverige. Inga väskor är alltså tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. OBS: Undantag för skötväska till små barn.

KOM I TID! Då det väntas mycket folk uppmanar vi dig som besökare att komma till arenan i god tid för att inte missa matchstarten. Arenan öppnar 18:00 och matchstart går 19:00.

BILJETT/SÄSONGSKORT KRÄVS: Hämta ut din gratisbiljett i förväg via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu – och självklart gäller säsongskorten för 2024 även till denna match!

OBS: Tänk på att hemmastå- och bortaståsektionerna är till för de aktiva supporterklackarna. Vi uppmanar dig/er som vill stå men inte tillhöra någon av klackarna att plocka ut biljetter på ”Ståplats Familjeläktaren” på östra ståplats. Denna ståplats är till exempel fördelaktig för lag som deltar på Dalecarlia Cup som inte supportrar något av lagen.

Evenemangsinformation:

 • Matchstart: kl.19:00
 • Arenan öppnar: kl.18:00 – KOM I TID!
 • Biljetter: du måste hämta ut din gratisbiljett via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu
 • Säsongskort gäller: Du som säsongskortsinnehavare har din plats som vanligt på Vallen. Har du fått förhinder och inte kan gå på matchen kan du höra av dig till oss så någon annan får möjlighet att gå på matchen.

  Entréer:
 • Entré A – Huvudentrén (södra sidan mot Borlänge Centrum): Här går du som har biljett på Södra sittplats, västra aktiv sittplats och västra ståplats in. Du som har biljett på Norra sittplats har möjlighet att gå in via huvudentrén men vi rekommenderar att gå runt till Norra entrén om det är långa köer.
 • Entré B – Norra entrén (mot Forssa): Här går endast du med biljett på Norra sittplatsläktaren in.
 • Entré C – Nord/östra entrén (mot Domnarvsgården): Här går du som har biljett till familjeläktaren in (östra hemma-ståplats och sittplats Norra F).
 • Entré E – Huvudentrén (södra sidan mot Borlänge Centrum): Barn/ungdomar med gratis ungdomsbiljett till västra ståplatsläktaren går in här.
 • Entré F – Nord/östra entrén (mot Domnarvsgården): Barn/ungdomar med gratis ungdomsbiljett till östra ståplats/familjeläktare går in här.
 • Entré D – Bortasupportrar med biljett till borta stå går endast in via syd/östra entrén. Biljetter säljs inte på plats, utan vi hänvisar till köp via webben här.

Kontantfri arena: Vi har en kontantfri arena och tar endast emot swish- och kortbetalning.

Läs även ordningsreglerna som gäller på arenan och under våra evenemang.

Officiell matchuppladdning sker hos våra vänner Pitcher’s i Borlänge som erbjuder Burgare + dryck för 150kr. Då det väntas ordentligt med folk så uppmanar vi dig att boka bord!

För dig som vill stötta IK Brage i samband med Gratismatchen kan bidra här.

ALLA TILL VALLEN – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.