Skip to content

Matchdag: IK Brage – Dalkurd FF

Evert har hissat flaggorna och solen skiner på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Idag, torsdag, kl.19:00 smäller det ordentligt hemma på Vallen då Dalkurd FF gästar Borlänge.

Det är som upplagt för fest och vi tror på publikårsbästa – så se till att säkra din biljett via webben redan nu via följande länk: https://ikbrage.ebiljett.nu/

”Det har varit ett fantastiskt stöd så här långt. Både på hemma- och bortaplan. Jag hoppas att så mycket folk som möjligt kommer på matchen på torsdag, för det är fantastiskt kul att få spela framför supportrarna. Man märker att Borlängeborna bryr sig om hur det går för Brage, och det får oss att löpa de där extra meterna.”

Douglas Karlberg inför matchen mot Dalkurd. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.18:00 – Inpassering för hemmapublik samt övrig sittplatspublik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.17:30.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Tillsammans med våra hållbarhetspartners erbjuder vi gratis inträde för barn/ungdomar under 20 år (OBS! Gäller endast Bragesupportrar till hemma-ståplats). Ingång sker via den vänstra grinden i Huvudentrén på södra sidan (mot Borlänge Centrum).
  • Bortasupportrar: Bortasupportrar har egen sektion på Östra Ståplats. Inpassering sker via Syd/Östra Entrén i direkt anslutning till Östra läktaren. Biljetter köps via webben på: https://ikbrage.ebiljett.nu/ (här gäller alltså EJ gratis inträde för barn/ungdomar)
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Pitcher’s i Borlänge – Alla grönvita samlas för uppladdning på Pitcher’s i Borlänge innan matchen.

Nu fyller vi läktarna – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Dalkurd FF
Datum: Torsdag 19 maj
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 19:00
Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.