Skip to content

MATCHDAG: IK Brage – GIF Sundsvall

SUPERETTAN

MATCHDAG: SÖNDAG
VI MÖTER: GIF SUNDSVALL
PLATS: BORLÄNGE ENERGI ARENA
MATCHENS FÖRETAG: SKMA
MATCHSTART: 15:00
BILJETTINFORMATION: KÖP DIN BILJETT HÄR
TV/WEBBSÄNDNING: VIA MAX

Idag, söndag, tar vi emot GIF Sundsvall hemma på Vallen med avspark kl.15:00.

”Vårt fokus är att vi alltid ska bli bättre, utvecklas på plan. Sedan match en gång i veckan där vi får ett kvitto på var vi står.”

Janne Mian inför dagens match – Läs hela intervjun HÄR.

Passa på att köpa din matchbiljett i förväg via webben HÄR.

Vi vill påminna alla att det råder fortsatt totalt VÄSKFÖRBUD på evenemang i Sverige, endast undantag för sjukväska till små barn.

Evenemangsinformation till dig som ska se matchen på plats på Borlänge Energi Arena:

  • Arenan öppnar: kl.14:00
  • OBS: I enlighet med myndigheternas beslut råder det fortsatt totalt väskförbud på evenemang i Sverige. Inga väskor är alltså tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag för skötväska till små barn.
  • Biljetter: köper du som sagt billigast och enklast i förväg via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu
  • Vi utför biljettkontroll till sittplatsläktarna. Du behöver således ha en sittplatsbiljett till rätt läktare/sektion.
  • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går in gratis till hemmaståplats. Nytt för denna säsong är att du behöver hämta ut din ungdomsbiljett via webben, och det gör du genom att gå in på ikbrage.ebiljett.se och under kategorin Ungdom 0-19 år skriver du in koden: Brage4life (Välj sedan vilken läktare du vill stå på samt ange ålder). Om du är aktiv i Brageklacken på Västra ståplats (Evertläktaren) väljer du sektionen ”Västra läktaren”. Vill du stå på familjeläktaren (ICA Maxi-läktaren) så väljer du sektionen ”Östra läktaren”. Vi önskar att yngre barn och familjer står på hemmasektionen på östra ståplats (d.v.s. den norra sidan på ICA Maxi läktaren) – vilket vi kallar ”familjeläktaren”. Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen biljett. OBS: Var redo att visa giltig ID/legitimation för att intyga in din ålder i entrén.

Officiell matchuppladdning sker hos våra vänner Pitcher’s i Borlänge som erbjuder Burgare + dryck för 150kr. De erbjuder även 15% rabatt för alla supportrar som är klädda i grönvitt. – Öppet från kl.12:00.

Matchens presenteras i samarbete med matchens företag: SKMA

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.