Skip to content

Matchdag: IK Brage – IF Brommapojkarna

Idag, söndag, är det dags igen för hemmamatch på Vallen, och klockan 15:00 är det avspark på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, då IF Brommapojkarna kommer på besök till Borlänge.

”Det är jätteviktigt att supportrarna sluter upp – både för oss och dem. Det gynnar hela klubben. Därför var det tråkigt att vi inte kunde leverera ett bättre resultat mot Jönköping när många var på plats på Vallen. Nu hoppas jag på att publiken stöttar oss på samma sätt på söndag, och att vi kan få fira en seger tillsammans.”

– Klebér Saarenpää inför matchen. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.14:00 och vi hoppas på samma uppslutning som senast på Vallen. Inpassering för hemmapublik samt övrig sittplatspublik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.13:30.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Tillsammans med våra hållbarhetspartners erbjuder vi gratis inträde för barn/ungdomar under 20 år (OBS! Gäller endast till hemma-ståplats). Ingång sker via den vänstra grinden i Huvudentrén på södra sidan (mot Borlänge Centrum).
  • Bortasupportrar: Bortasupportrar köper sina biljetter via webben på: https://ikbrage.ebiljett.nu/ 
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Volkswagen Borlänge

Varmt välkomna – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – IF Brommapojkarna

Datum: Söndag 24 april

Plats: Borlänge Eneri Arena Domnarvsvallen

Matchstart: 15:00

Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.